Loading...
en

Tags

Interview met onze klantenservice over datingfraude

Interview met onze klantenservice over datingfraude

1. Een groeiend aantal typisch het onderwerp van single datingzwendel blijft in het nieuws. Krijgt de klantenservice hierover vragen?

"De roze wolk van een verliefd of vlinders in je buik doet veel mensen met open ogen in goed herkende of minder goed bekende technieken van oplichters. We hebben soms ook singles die een rapport maken van single datingfraude Om de werkelijke persoon of andere mensen te ontdekken om te waarschuwen. "

2. Wat doet klantenondersteuning tegen nepprofielen?

Kies een betaald lidmaatschap!

"Alle profielen worden getransformeerd net nadat ze zijn gemaakt. Vanwege het feit dat we nu 15 jaar ervaring hebben in single datingfraude en de werktechniek van mogelijke oplichters, kunnen we meestal een dergelijke nep blokkeren en verwijderen Registraties. Het volledig voorkomen van een fraudeur om een profiel te creëren is helaas niet mogelijk. Hoe strengder we uiteindelijk zijn bij het toestaan van een profiel, des te innovatieve en beoogde oplichter werkt. "

3. Hoe voert de klantenservice een profielscheck uit?

"Bij single worden alle profielen handmatig geïnspecteerd. We kijken naar het IP-nummer waarmee de gebruiker een profiel produceert. IP-nummers uit landen buiten Nederland en België worden een veel hogere zorg geraadpleegd. Door de e-mail Het gebruikte adres, de profielafbeelding en de oplossing van de profieltekst kunnen vaak voor ons worden erkend dat het een mogelijke fraudeur is. Vanwege het feit dat we de meest betrouwbare 7 dagen per week, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar volgen Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond single datingsites van Nederland en België.

Onderaan elk profiel op single ontdekt u ook een knop 'Dit profiel is niet OK', waarmee u een rapport kunt maken in het geval van mogelijk misbruik. Een dergelijk rapport komt rechtstreeks naar een profielinspecteur. Het voert een aantal cheques uit om te inspecteren of het een fraudeur kan zijn of niet. Met alle klik -klik kan een profiel en alle correspondentie worden verwijderd in veronderstelde single datingzwendel. "

4. Single heeft het veilige single datingkwaliteit. Wat geeft dat op?

"Het veilige single datingkwaliteit is ontwikkeld om de single datingwebsites te onderscheiden die van cruciaal belang zijn voor die veiligheid, transparantie en geweldige klantenservice. De meest betrouwbare single datingwebsites hebben daarom een poging gedaan om het kwaliteitsmarkering te creëren. Kwaliteitsmarkering, consumenten kunnen snel de single datingwebsites erkennen waar ze kan dat date daten . De praktijk heeft daadwerkelijk getoond dat een dergelijk kwaliteitsmarkering vereist is om bescherming te bieden tegen de single datingwebsites die de belangen van de klant niet eerst stellen.

De verbonden single datingwebsites voldoen aan de onderstaande lijst:

  • Eerlijkheid en openheid over kosten en abonnementsmodellen
  • Klant -Vriendelijke voorwaarden
  • Goede beschikbaarheid voor vragen of klachten
  • Beleid duidelijk versus fraude

Single onderscheidt zich extra in vergelijking met andere single datingwebsites die zijn verbonden met deze kwaliteitsmarkering op de volgende punten:

  • Telefoonbeschikbaarheid van klantenondersteuning van 9.00 - 21.00 uur en dat 7 dagen per week
  • Reactietijd voor verzonden berichten door middel van het contacttype van een optimum van 24 uur binnen openingstijden, maar we reageren meestal
  • Vriendelijke en bekwame werknemers bij klantenservice "

5. Heb je meer ideeën om zo veilig mogelijk te zijn?

"De site van single deals de mogelijkheid om in contact te komen met mogelijke geschikte kandises single dating zonder directe contactgegevens uit te wisselen. In de onwaarschijnlijke gebeurtenis dat het contact niet is wat u verwachtte, kunt u het contact snel doorbreken via onze site en zelfs Blokkeer iemand om meer contact te voorkomen.

We raden u aan om alleen directe contactgegevens uit te wisselen als u na een tijdje goed contact hebt met iemand. Heb je een goed gevoel met iemand en wil je tevreden stellen? Bevredig vervolgens op een openbare ruimte gedurende één eerste date, zoals een café of eetgelegenheid.

Iemand woont of verblijft momenteel in het buitenland en wees dan extra alert. Bovendien richt Single zich voornamelijk op Nederland en België. Doe nooit geld over aan iemand die u nog niet persoonlijk hebt vervuld met allerlei verbluffende garanties. Als er daadwerkelijk nog geen conferentie is geweest, gebruikt de standaard normaal gesproken: als het te groot lijkt om echt te zijn, dan is het meestal waar. "

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo