Loading...
en

Tags

Inspiratie: kerstcadeau voor jouw introverte date

Inspiratie: kerstcadeau voor jouw introverte date

Persoonlijk denk ik niet dat er richtlijnen zijn over de minuut wanneer het acceptabel is om iemand een cadeau te geven. Het varieert slechts per situatie en het meest essentiële is constant hoe u het aanbiedt en hoeveel aandacht u erin besteedt.

a introvert individu Over het algemeen houdt er niet van in de schijnwerpers te staan. Staande is dat niet de methode om hem of haar een geschenk te bieden. Het is nog frustrerender wanneer een groep mensen observeert hoe zij of hij het heden uitpakt. Als u uw introverte date een geschenk verstrekt, doe dit dan als u twee bent.

zowel extraverte en introvered personen kan Het is noodzakelijk dat a aanwezig Aandacht en specifiek voor hen gekozen, Deze extra is echter van toepassing op de introverte persoon. Dat is omdat ze denken dat het extra belangrijk is dat mensen naar hen luisteren als ze spreken. Als je iets koopt dat absoluut niet bij hen past, heb je blijkbaar eigenlijk geen woord gehoord van wat ze je hebben laten zien. Als je een geschenk koopt, kies dan iets dat daadwerkelijk in zijn of haar interesses past en dat extreem persoonlijk is, misschien iets dat wordt beïnvloed door een anekdote of droom die hij of zij met je heeft gedeeld. Wat je ook een andere man of dame hebt aangeboden, negeer je als het ware je.

Moeilijk? Soms. Dat is de reden waarom ik in dit bericht u suggesties zal geven voor geschenken die de introverte persoon zal waarderen, maar vergeet niet uw eigen creativiteit te gebruiken. Het doel is dat deze suggesties u doen geloven en beïnvloeden, zodat u uw introverte date een feitelijk origineel geschenk zult geven.

kleurenset

Een kleurboek kinderachtig? Nee! Een kleurboek is de manieren waarop de introverte persoon zich kan terugtrekken, elke plek. Kies een boek met een geweldige omslag en voeg kleurpotloden van goede kwaliteit toe.

reserve

De must-read voor introverte personen is het boek Stop Susan Cain. Ontdek van tevoren of uw introverte date dit boek al heeft gelezen of niet. Evenzo een verlegen persoon? Dit boek is ook het heden om deze maand voor jezelf te kopen.

noice annulering van hoofdtelefoon

Zeker voor de verlegen persoon die elke dag met de trein reist, zijn een hoofdtelefoon die geluiden volledig uit het gebied filteren een oplossing. Op die manier is hij of hij niet meer voorbij -gepromoot op het werk.

deken

Een goede deken om 's nachts op de bank te kruipen met zijn/haar favoriete boek en een warme kop thee. Wie weet zou je misschien zelfs een mooie mok vinden met een mooie tekst, zoals: "Rustige mensen hebben de luidste geesten". Op de website Etsy.nl ontdekt u talloze mokken met toepasselijke teksten.

yogaset voor huis

Op de fiets door de kou tot yogales? Dat is waarschijnlijk niet de favoriete activiteit van het introverte individu. Heb je hem of haar hierover horen klagen? Dan kan een yoga voor huis een geweldig cadeau zijn! Een yogamat, high-end handdoeken, yogablokken en een deken voor Shavasana.

componeren

Een introvert heeft nooit voldoende notitieblokken om al zijn of haar ideeën te documenteren. Neem een high-end pen op en uw heden is totaal.

Essentiële oliën of wierook

Heerlijke geuren kunnen uw huis van de introverte persoon (zijn/haar favoriete plek!) maken, nog veel beter. Overweeg een aromacider met belangrijke oliën of geurblokjes, wierook of een lekker geurig kaarslicht. Zorg ervoor dat uw heden duurzaam en organisch is, omdat u uw introverte date niet wilt geven als cadeau!

abonnement op Netflix of Kindle

Heeft uw introverte date nog geen lidmaatschap van een van deze 2 must-haves voor verlegen personen? Dat is uw cadeau! Een optie is een Blu-ray of dvd van het laatste seizoen van die een persoonreeks die volgend jaar net op Netflix zal worden uitgebracht.

Vergeet niet: elke introverte persoon is verschillend en verdient een geschenk dat net zo speciaal is als zij of hij.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo