Loading...
nl

Hashtags

In 5 stappen naar je ware liefde

In 5 stappen naar je ware liefde

Uiteindelijk proberen we allemaal te vinden dat een persoon, die unieke persoon die ons leven voltooit. Toch werken we soms onbewust in deze zoekopdracht. Daarom geven we in dit bericht vijf concrete stappen om de weg naar ware liefde zo soepel mogelijk te dekken.

release

Stop met giftige relaties. Zolang je genoegen neemt met relaties die slecht zijn, is er geen ruimte voor nieuwe gezonde relaties om je leven binnen te gaan.

genezing

In een relatie worden we vaak aangeraakt, waar allerlei negatieve emoties worden geëvalueerd. Gevoelens van rouw, ongeluk, zorgen, woede en verergering treden op die we ervoor kiezen om niet te voelen en daarom te verminderen. Het is cruciaal om deze sensaties het gebied te bieden en een locatie te geven. Op deze manier kunt u ze verwerken, ze emotioneel genezen, zodat u uw bagage niet naar uw volgende relatie brengt en meer vrede vindt om nieuwe dingen aan te gaan.

ongebreidelde behoeften

In liefde gevoel is heerlijk. Het is daarom ook een fantastische methode om andere dingen te verminderen waar je niet blij mee bent. Een relatie is een geweldige bliksemafstand van negatieve sensaties die voortkomen uit onvervulde individuele behoeften. Er is een risico dat een relatie ons niet langer laat voelen wat onze echte behoeften zijn en niet langer een oog hebben om onszelf te bieden met deze onafgemaakte behoeften. Met andere woorden: een relatie of verliefd worden kan een valstrik vormen en garanderen dat u uw werkelijke behoeften uit het oog verliest en niet voldoet. Of een relatie nu gevoelens van vreugde of ook kwelling veroorzaakt, we zouden ons liever zorgen maken over de relatie (kwesties) dan onze eigen behoeften waarin we vast kwamen te zitten, vanwege het feit dat dit duidelijk eenvoudiger is om op te lossen. Als we echter onze reële vereisten niet aanpakken en geen plicht nemen voor onze vreugde, zullen we nooit in staat zijn om echt vreugde te vinden en daarom niet in een relatie. Als we niet tevreden zijn, omdat onze behoeften niet zijn voldaan, zal een ander nooit in staat zijn om dat ongeluk weg te nemen en een relatie zal u daarom niet tevreden maken.

beperkingen en behoeften

Leer te voelen wat uw vereisten en beperkingen blijven in verband met een ander. Doe dat door zich voor te stellen hoe de perfecte relatie eruit zou zien voor jou. Wat zijn uw voorwaarden en wat zijn "deal-breakers"? Het is een stuk belangrijker om een efficiëntie te maken van hoe u zich zou voelen in de perfecte relatie. Op die manier kunt u eenvoudig uw sensaties erkennen wanneer u niet langer overeenkomt met het ideale beeld dat u uw grens hebt overschreden of dat uw vereisten niet zijn voldaan. De volgende actie is om deze vereiste of grens ook op een geschikte manier uit te drukken, in plaats van helemaal niets te zeggen en weg te trekken of te wachten tot de teleurstelling zodanig toeneemt dat de bom scheurt.

alleen zijn

word gebruikt om alleen te zijn. We hebben vaak het gevoel dat we iets "nodig hebben" voordat we blij kunnen zijn, terwijl de techniek is om gelukkig en tevreden te zijn met alles wat we momenteel hebben. Ontdek dat je je ook kunt verheugen zonder een relatie. Je trekt alleen een relatie aan als je je op je gemak voelt en helemaal tevreden bent met jezelf!

Deze blog is geschreven door Susan Dechering, gebruiksvriendelijke psycholoog op het gebied van liefde. Of het nu te maken heeft met het vrijgeven, verwerven of onderhouden van liefde, Susan vindt het leuk om u te helpen via persoonlijke sessies. Live of door middel van Skype levert ze u van gloednieuwe inzichten en opties voor uw specifieke omstandigheid. De nadruk ligt niet alleen op de problemen waarmee u omgaat, maar vooral op uw individuele ontwikkeling en dromen om plezier te kunnen hebben in liefde met meer vertrouwen en het vermogen te hebben om plezier te hebben in liefde.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto