Loading...
nl

Hashtags

Houding heeft invloed op het succes van een date

Houding heeft invloed op het succes van een date

Je houding en lichaamstaal spelen een grote invloed bij succes tijdens het daten. Je weet nooit hoe je een uitstekende indruk moet maken of wat voor houding je moet aannemen? Uit recent onderzoek is namelijk gebleken dat de manier waarop mensen staan een grote invloed heeft op hun succes tijdens een date. Ons team van Single.nl neemt de resultaten van het onderzoek met u door.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

Onderzocht: de manier waarop je staat tijdens een date

Het is eigenlijk al lang bekend dat uiterlijk, geur en sociale vaardigheden kunnen bijdragen aan het succes van een date, maar nu heeft onderzoek ook uitgewezen dat een bepaalde mindset hieraan kan bijdragen. Onderzoekers van de Universiteit van Californië hebben uitgezocht of de manier waarop mensen staan invloed heeft op hun succes tijdens een afspraakje.

Speeddaten onder de microscopische loep

De onderzoekers onderzochten het resultaat van de lichaamshouding tijdens verschillende speeddate-evenementen en via een vervolgstudie op een lokale single datingsite. De onderzoekers bestudeerden videobeelden van 144 speeddates . Later moesten de deelnemers laten zien of ze vaker met de ander zouden willen single daten. Dit onderzoek legde bloot dat de staande houding van de singles het succes van de date bepaalde. Hoe verder de voeten uit elkaar stonden, hoe groter het succes bij een volgende date.

In het vervolgonderzoek maakten de wetenschappers nepprofielen aan op een lokale single datingsite. Voor deze nepprofielen gebruikten ze foto's van mensen met verschillende staande houdingen. Opnieuw vonden ze dat nummers met een bredere staande houding meer succes hadden.

Eigenwaarde leidt tot succesvolle date

De personen van het onderzoek kozen de mensen met een ruime staande houding omdat dit meer zelfvertrouwen uitstraalt. Het uitstralen van zelfvertrouwen tijdens een date zorgt ervoor dat je date je aantrekkelijker vindt. Dus probeer bij je volgende date je voeten wat meer uit elkaar te plaatsen voor een grotere kans op succes!

do's en don'ts tijdens je eerste date!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 16

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto