Loading...
en

Tags

Hoe zorg je voor een romantische date?

Hoe zorg je voor een romantische date

Er is iets heerlijks aan daten in de avond, zeker als je afspreekt bij zonsondergang of als de zon net ondergaat. Dat geeft op zich al een romantisch effect. Deze ideeën zijn misschien ook geschikt voor op het strand.

1. Verlichting

In de basis bepaalt verlichting de sfeer, maar voor een romantische date is het veel crucialer om over na te denken. Het is veel sfeervoller om zacht licht te gebruiken of om alleen kaarslicht als licht te gebruiken.

2. Ontwerp

Je hoeft niet je hele huis te verbouwen voor een romantisch afspraakje, maar doelbewust wat meer sfeer inbouwen is wel prettig. Wat al eerder ter sprake kwam: kaarsen doen het altijd goed, maar wat extra kussens of dekens op de bank leggen is al comfortabel. En zorg ervoor dat je huis een beetje opgeruimd is. Het hoeft niet perfect netjes te zijn, maar vuile was of overal rondslingerende documenten kunnen terrilleren .

3. Telefoons weg

Even geen elektronische apparaten (social-media) en leef doelbewust in de minuut. Spreek met elkaar af om je mobiele telefoon van tevoren weg te leggen. Als je goed oplet, is de kans veel groter dat je ongemerkt op je mobieltje kijkt. Het is belangrijk dat als je in een gesprek zit, je niet continu wordt afgeleid door je telefoon.

< Zet goede muziek op

Muziek is praktisch net zo essentieel voor de omgeving als verlichting. Nog voordat je date er is, zet wat rustige muziek op de achtergrond. Maar zet de muziek niet te hard, want u wilt de mogelijkheid hebben om meestal te praten.

5. Heb een videospelletje helemaal klaar

.

Dit klinkt misschien een beetje ouderwets, maar het spelen van een bordspel op de 'ouderwetse' manier is nog steeds fantastisch leuk. Als je niet van gezelschapsspel houdt, zijn er nog heel wat kaartspelletjes, of (zoals heel oud op slaapfeestjes) doe durf of feit.

6. Witte wijn en traktaties

U kunt een goede fles witte wijn en wat lekkers klaarzetten. Je kunt ook van tevoren informeren naar wat je date lekker vindt. Als je al langere tijd single date, begrijp je het waarschijnlijk op dit moment!

Deze blogsite is geschreven door Romy Palstra. Op haar blogsitewww.muchable.nl bespreekt ze alles wat ze meemaakt en over verschillende hobby's zoals schrijven, illustreren, fotograferen, sporten en longboarden. Je kunt ook de prachtige illustraties bekijken die ze heeft gemaakt op haar blog site.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 16

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo