Loading...
nl

Hashtags

Hoe zoek je contact na de eerste date?

Contact maken na eerste date

Heeft u een goede eerste date gehad? Je kunt na afloop een berichtje sturen om te zeggen dat je het fantastisch hebt gehad. Wat je ook kunt doen is je date 65.000 berichten sturen. En daarna in zijn huis inbreken en in zijn badkuip gaan zitten. Vreemd? Niet als je het vraagt aan de Amerikaanse dame uitdit bericht. Ze stuurde na één afspraakje duizenden berichten naar een man die ze via een online single datingsite had leren kennen, en brak vervolgens in bij hem thuis tijdens zijn vakantie.

Maak een geheel gratis profiel aan

Een slagersmes zegt meer dan duizend woorden

Waarschijnlijk begon deze vrouw ook met één bericht. Als je dan geen berichtje terug krijgt, is dat zeker frustrerend. Mogelijk begin je zelfs aan jezelf te twijfelen. Had je moeten wachten met dat berichtje? Of een andere smiley gebruikt hebben!... !? Het kan gekmakend zijn. Zo gek zelfs dat de vrouw in het bericht ervoor koos om een slagersmes mee te nemen tijdens haar inbraak. Niet de beste strategie om met een onbeantwoorde liefde om te gaan.

Nadat ze voor het eerst was aangehouden, gooide de vrouw het over een andere boeg. Ze begon haar afspraakje berichtjes te sturen met romantische teksten als "Ik wil je lichaamsdelen hebben en baden in je bloed" en "Probeer me nooit te verlaten... Ik zal je elimineren ... Ik wil geen moordenaar zijn. " Nogmaals, het was niet voor de man.

Nee heb je, gevangenisstraf kun je krijgen

Op dat moment is het misschien het beste om je verlies te nemen. Immers, ondanks een leuke allereerste date, kan het verder op niets uitlopen. Helemaal niets om je zorgen over te maken, op naar de volgende. Onze Amerikaanse maat zag het anders. Als opperste poging om de allereerste date een positief vervolg te geven, ging ze langs de man en deed alsof ze "de vrouw van de baas" was. Het mocht niet baten. Of wel, met als gevolg dat ze voorlopig niet wordt vrijgelaten wegens stalken, bedreigen en intimideren.

In retrospectie heeft de vrouw overigens toegegeven dat haar gedrag "krankzinnig" was en gezegd dat ze "niet van plan was de man iets aan te doen". Wie begrijpt, misschien wordt het wel het zoveelste succesverhaal van online dating!

Deze blog is geschreven door Niek van Drie. Op zijn site www.degrotevandrie.nl schrijft hij over alles wat hem bezighoudt. En dat is heel veel ...!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 16

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto