Loading...
nl

Hashtags

Hoe overleef je Valentijnsdag zonder geliefde

Hoe overleef je Valentijnsdag zonder geliefde

Nu jezelf gewoon een dagje opsluiten en in je hoofd niet naar Facebook kijken is misschien een prima optie .... Maar je kunt van deze beruchte vrijgezellendag ook iets leuks maken, en daarom deel ik in dit korte artikel mijn ideeën en producten!

Nou de bloemenwinkels en ingepakte dieren slagen in de maand februari wel, maar helaas heb ik nog steeds geen bloemen of ingepakte dieren gezien. Hé, als niemand een bosje bloemen, een knuffeldier of een katachtige voor je koopt, dan moet je het zelf maar doen, toch?

Hoewel je waarschijnlijk al zo'n 1,5 maand bezig bent met je killer body resolutions, kan het geen kwaad om eens een dagje te laten kiezen. Je hebt echt een goede factor;-RRB-. En op Valentijnsdag kun je slechte snacks als chips, ijs, pizza & chocolade niet missen. Om het geheel op te poetsen is er wijn (of in mijn geval: thee) in de aanbieding. Een goede aanvulling op dit alles zou natuurlijk een film of publicatie zijn als je het nog niet zat bent. En zo niet, dan kun je constant genieten van een masker op je gezicht, samen met je katachtige.

Kortom: Valentijnsdag hoeft niet vreselijk te zijn, wij vrijgezellen maken er gewoon een heerlijke dag van! Hoe ga jij Valentijnsdag dit jaar beleggen?

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 16

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto