Loading...
en

Tags

Hoe maak je je klaar voor een date?

Klaarmaken voor een date

Zou het klikken? Zouden er ongemakkelijke stiltes vallen? Lijkt de ander echt zoals op de foto? Nou, we weten allemaal twijfels en ze worden onderdeel van de video game. Maar om je een beetje op weg te helpen, deel ik in dit korte artikel een aantal tips om je voor te bereiden op een date!

1. De plaats

Kies een leuke locatie voor de date, uiteraard is een eetgelegenheid een fantastische locatie voor een date. Denk ook eens aan een andere locatie, misschien hebben jullie een gezamenlijk tijdverdrijf of sport. Tennis of bowling.Dit allereerste punt is er een die meer geschikt is voor single dating, maar zeker niet minder essentieel.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

2. De weersgesteldheid

Check het weer, het zou zonde zijn als het uiteindelijk kouder is dan je in eerste instantie dacht. Je wilt niet bibberen op een date. Of als er regen wordt voorspeld, dan zijn er gelukkig paraplu's. (Het is ook heel romantisch om samen onder een paraplu te lopen, nietwaar?

3. Het pad

Zoek van tevoren de route naar de locatie. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar het is een afknapper als je zou verdwalen en daardoor veel te laat zou zijn.

4. De kleding

Trek een outfit aan waar je je prettig in voelt, maar waar je het natuurlijk nog steeds warm in hebt. Vrijwel niets is irritanter dan een jeukende legging of een te strak shirt waarin je de hele avond je buik moet inhouden.

5. Ontspan Voor de date, neem een lekker ontspannend bad of een lange douche, ook is het de perfecte locatie om het volgende punt daar nog uit te voeren.

6. Verzorging

Scheren, het komt zo voor dat je klikt en dat je date je nog afsnauwt als je alleen je broek of legging hebt uitgetrokken, haha. En hetzelfde geldt voor jongens, een goede verzorging is ongelooflijk belangrijk!

7. Tanden

Een goede adem en een verzorgd gebit is een punt waar je sowieso op moet letten, maar specifiek op je eerste date. Je bent natuurlijk van plan om de hele tijd (of misschien wel meer) vrolijk te praten, het zou jammer zijn als je je date op dit moment afschrikt met een slechte adem.

8. Gespreksonderwerpen

Maak een lijstje met punten waar je het over zou willen hebben en wat je van hem of haar zou willen begrijpen. Natuurlijk hoop je dat het meteen klikt wat er ook vanzelf komt tijdens een discussie. Maar vaak is het fijn om van tevoren een paar interessante onderwerpen voor de date te noteren. En dan de rekening bij je thuis te laten liggen, uiteraard, haha.

Dat zijn mijn tips om je klaar te maken voor je date! Wees vooral jezelf en blijf ontspannen, het is interessant voor jullie beiden maar bovenal erg leuk. Wat is jouw idee om je voor te bereiden op een date?
Deze blog is geschreven door Romy Palstra. Op haar blogsite www.muchable.nl blogt ze over wat ze meemaakt en over verschillende hobby's zoals schrijven, illustreren, fotograferen, sporten en longboarden. Ook kunt u de prachtige illustraties bekijken die zij heeft gemaakt op haar blogsite.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jun 27

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo