Loading...
en

Tags

Hoe geef je een compliment? 7 Tips!

hoe geef je een compliment 7 tips

Bovendien verhoog je je partner met een compliment, je vergroot ook de kans dat zij of hij deze specifieke activiteit zal dupliceren. "Als je iets positiefs hebt gezegd over zijn of haar kleding, zijn spontaniteit, vastberadenheid of voorbereide maaltijd:" "zal zien dat dit element vaker zal verschijnen.

Maar het geven van een uitstekend compliment is nog niet zo fundamenteel, precies omdat veel mensen het moeilijk vinden om een compliment aan te kunnen. Mogelijkheden zijn dat uw compliment niet serieus wordt genomen of als een soepel beeld zal worden afgewezen. Om die reden 7 ideeën om een sterk compliment te geven.

Gebruik woorden uit een andere taal

Wanneer je iemand in een andere taal complimenteert, blijft je compliment veel beter rondhangen. Dat is omdat zo'n compliment de andere single meestal aan het lachen maakt. Er is een minder kans om het compliment af te wijzen dat je de andere hoe dan ook hebt. Bovendien: komt uw date of partner uit een ander land? Maak een compliment in de taal van dat land, waaruit blijkt dat je echt worstelt en geïnteresseerd bent in de andere.

vraag iemand om hulp

Als je iemand vraagt om je ergens mee te helpen, bied hem of haar dan een verpakt compliment aan. U onthult tenslotte dat u het begrip of vermogen van de ander waardeert.

Geef complimenten

De beste complimenten om te krijgen zijn complimenten die te maken hebben met wat volgens u belangrijk is. Begrijpt u dat uw date of partner een uitstekende betekenis verbindt met onafhankelijk zijn? Uiterlijk? Een goede omgeving in uw huis? Dat zijn aspecten die je hem of haar kunt matchen.

complimenteren met karakter

Complimenten over vaardigheden zoals koken, sociaal op elkaar inwerken of regelen worden vaak minder serieus genomen dan complimenten over iemands karakter. Wilt u een compliment geven? Concentreer u vervolgens op je partnerscompassie, vriendelijkheid, toewijding of ander karakterkarakteristiek.

Zorg ervoor dat de andere persoon zich gezien voelt

Iemand noemen "dapper" is één ding, maar verklaart dat je eigenlijk hebt gezien hoe hard je partner momenteel iets bespreekt waarvan je denkt dat het dapper is hoe zij of hij daar redt, dat is gewoon een echt compliment .

specificeer

Een basiscompliment zoals "Wat ziet u er mooi uit" Lijkt snel ononderbroken. Dus maak je compliment zo bijzonder mogelijk en naam je ontdekt dat je zo mooi bent. Staat " Wat zie je er goed uit, je schittert volledig" of "wat zie je er mooi uit, blauw ziet er echt goed uit".

het sluiten van uw compliment met een vraag

Als je iemand niet zo goed begrijpt of als je bang bent voor een ongemakkelijke stilte, dan is het slim om je compliment met een zorg te volgen. Door dit te doen, begin je meteen een gesprek. Ontdek je tijdens je eerste date dat de ander vegetarisch eet en waardeer je dat? Geef aan dat een van hen een bezorgdheid erachter is: "wat goed dat je vegetarisch consumeert! Hoe lang heb je dat al gedaan? Â EUR "

Deze blog is gecomponeerd door Charelle Casander. Op haar blog blogt ze over betekenis, spiritualiteit, verlegen leven en de kleine stukjes magie in ons dagelijkse bestaan. Als zelfzorgstrateeg helpt ze vrouwelijke ondernemers om duidelijkheid te krijgen over hun volgende actie.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jun 27

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo