Loading...
nl

Hashtags

Hoe ga je om met onzekerheid na een mislukte date?

Hoe ga je om met onzekerheid na een mislukte date?

Het is je vast wel eens overkomen: je hebt een aantal goede dates gehad, je bent helemaal in de wolken en dan blijkt ineens dat de sensaties niet wederzijds zijn. De allereerste keer is het vervelend en de 2e keer ook, maar als het meer dan eens gebeurt kan het je onzeker maken. In dit korte artikel ontdek je tips over hoe om te gaan met die onzekerheden na tal van mislukte dates.

Het is niet erg

Als je single aan het daten bent, weet je dat er gevaren aan verbonden zijn. Er kan een klik zijn en je kunt een geweldige date hebben, maar het kan ook zo zijn dat iemand na een paar dates erachter komt dat dit het niet is. Het is beter als je daar direct duidelijkheid over krijgt, want anders wordt de 'schade' alleen maar groter.

Verwen jezelf

Ga na een mislukte date iets leuks doen. Koop nieuwe kleding, ga met je vriendinnen een avondje uit, koop een reep chocolade of bekijk je favoriete serie. Doe iets om jezelf te verwennen en je gedachten te verzetten.

Pak je onzekerheid aan

Afwijzingen zijn nooit leuk. Als je er ook nog onzeker van wordt, is het alleen maar vervelender. Zoek uit waar die onzekerheid vandaan komt en probeer het aan te pakken, zodat je er in de toekomst niet meer mee te maken krijgt.

Spreek erover

Vertel je moeder, vrienden of iemand anders met wie je het eens bent over je date. Het helpt echt om het te bespreken. Het maakt je ervan af en je hoeft er niet de hele tijd aan te denken en je er slecht over te voelen.

Geef de hoop niet op

Als je er voor open staat en dus helemaal klaar bent voor een gloednieuwe relatie en niet te vitaal bent, komt het helemaal goed. Er zijn een heleboel leuke single mannen en vrouwen, maar je moet wel een beetje geduld hebben. Van een niet geslaagde date kun je alleen maar profijt hebben! Je weet steeds meer wat je type is en wat je essentieel vindt op een date.

Als je single aan het daten bent, is de kans groot dat het een keer of vaker mis gaat. Geloof in jezelf en heb vertrouwen, en het zal waarschijnlijk allemaal oefenen. Voor je het weet, heb je een date ontdekt die een goede match is.

Wat is jouw fijnste tip na een niet geslaagde date(s)?

Deze blogsite is geschreven door Dionne Knooren. Op haar blogsiteDiolifestyle schrijft ze over de leukste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt ze regelmatig outfitinspiratie, neemt ze je mee in de dagelijkse struggles en bespreekt ze de trends en ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 16

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto