Loading...
en

Tags

Het nieuwe jaar starten als single

Het nieuwe jaar starten als single

Een nieuw jaar betekent meestal een nieuwe start. Dit geldt des te meer als je het nieuwe jaar als single bent begonnen. Of je nu een lange relatie hebt gehad of gewoon een korte affaire, het is even wennen om weer alleen te zijn. Er zitten echter veel voordelen aan. Je kunt je helemaal op jezelf richten! Wij zetten alle voordelen voor je op een rij.

Focus op jezelf

U hoeft met niemand rekening te houden, wat aangeeft dat u zich volledig op uzelf kunt richten. Heeft u grote voornemens? Of heb je een lijstje gemaakt met doelen voor het nieuwe jaar? Dit is het moment om aan deze dingen te werken. Alleen uw zorgen doen ertoe, dus u kunt kiezen waar u aan wilt werken en in welk tempo.

Doen wat je wilt

Naast meer tijd voor zelfontplooiing, krijgt ook spontaniteit meer ruimte in je leven. Waar je voorheen twee drukke agenda's moest hanteren, hoef je nu alleen nog maar te bedenken wat je wilt. Spontaan uit eten met een vriendin? Als je daar op dat moment zin in hebt, dan doe je dat gewoon. Op deze manier is het ook veel gemakkelijker om te ontdekken waar je echt blij van wordt en waar je enthousiasme ligt. En als je dan toch vroeg in huis op de bank belandt? Dan heb je de hele bank (en de afstandsbediening!) voor jezelf en kun je echt ontspannen.

Huilen is toegestaan

Betekenen al die voordelen dat je niet meer verdrietig kunt zijn? Natuurlijk niet! Ongelukkig zijn hoort ook bij het beëindigen van een relatie en het beginnen van een nieuw leven. Sta jezelf dus toe om dit verdriet te voelen. Het is helemaal oké om de remmen los te gooien en heel hard te huilen, zolang je daarna maar met een frisse blik en gloednieuwe lef verder gaat.

Daten?

Het nieuwe jaar ingaan als single betekent natuurlijk niet dat je nooit meer single zult daten. Er zijn veel voordelen aan single zijn, maar het is heel logisch dat je op een gegeven moment behoefte krijgt aan nieuwe contacten en genegenheid. Het belangrijkste om hierbij in gedachten te houden is dat je dit volledig in je eigen tempo doet. Laat je niet beïnvloeden door sterke verhalen van vrienden of collega's: je begint misschien aan iets waar je helemaal niet klaar voor bent. Online dating is een geweldige methode om de wateren te controleren en vertrouwd te raken met singles op een toegankelijke manier. Zodra je merkt dat je het niet (meer) ziet zitten, sluit je de site gewoon af. Single dating moet vooral leuk zijn!

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 16

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo