Loading...
en

Tags

Het belang van lichamelijk contact in een relatie

Het Belang Van Lichamelijk Contact In Een Relatie

Fysieke intimiteit die fysiek contact wordt genoemd, is zeer cruciaal voor uw relatie. Het doet veel meer dan je denkt. Voor sommige mensen is het zelfs de meest cruciale liefdestaal voor hun date en later misschien hun partner. Waarom is fysiek contact echter zo essentieel in een relatie? Je kunt het hieronder lezen.

onderscheid tussen fysieke en psychologische intimiteit

Emotionele intimiteit suggereert dat er een gedeelde sensatie is op het gebied van compassie. Dit geeft aan dat u uw verhaal zonder oordeel met iemand kunt delen. Je kunt iets op een neutrale manier delen waarin je dan ook op een neutrale manier een actie krijgt.

Fysieke intimiteit is het fysieke contact in een relatie. Dit kan een liefdesrelatie zijn, maar ook vriendschappen of familierelaties.

Het hormoon oxytocine wordt vrijgegeven

Je moet van het knuffelige hormonale middel hebben gehoord. Dat is dit hormonale middel. Zodra je fysiek contact met iemand hebt, ontvangen je hersenen dit hormonale middel en wordt een signaal geactiveerd. Oxytocine levert een sterke binding in relaties en draagt bij aan stressreductie.

Wist je dat singles minimaal 4 knuffels per dag nodig hebben?

tintelend door je lichaam

U weet het waarschijnlijk; Je bent echt verliefd en wanneer je je date ziet, maakt je hart een sprong. Zodra je fysiek contact hebt of dat een kus, een knuffel of een hand vasthoudt, krijg je een tintelingen door je lichaam. Dit draagt bij aan een sterke band in uw relatie.

Het is een vereiste van leven

U hoeft niet onmiddellijk in de douche te springen na uw 2e date voor fysiek contact, maar huid-op-huid contact is een noodzaak van leven. Vooral voor baby's, maar voor volwassenen is het ook een methode om uw fysieke intimiteit te vergroten.

onderscheid tussen vrouwen en mannen

Het is veel typischer dat vrouwen elkaar vaak een knuffel geven. Bij mannen zie je dit veel minder vaak. Dit maakt de fysieke intimiteit bij mannen die verschillen van dames. Guy heeft voornamelijk fysieke intimiteit met hun partner.

je bent minder nerveus

Een andere belangrijke factor waarom fysiek contact zo essentieel is, is dat je minder angstig bent. Je hebt meer vertrouwen in medemensen en uiteindelijk ook in je date ...

doe het op jouw manier

Bewaar je dat fysieke contact niet? Of het nu met vrienden, huishouden of een date is mogelijk. Als je single -single dating gaat, is het belangrijk om dit op je date op tijd aan te geven, zodat zij of hij daar ook rekening mee kan houden.

Het is niets waar je je voor moet schamen. Je moet doen wat goed voelt voor jezelf.

je bouwt een vertrouwensrelatie op

Op het moment dat u uw date toestaat tot uw fysieke intimiteit, betekent dit ook dat u een vertrouwensrelatie ontwikkelt. Normaal gesproken doet u dat gewoon met singles die essentieel zijn in uw leven. En iets dat nog steeds een date is, kun je mogelijk de partner van je leven worden?!

Hoe essentieel vindt u fysiek contact in een relatie?

Deze blogsite is geschreven door Dionne Knooren (27). In het dagelijks leven werkt ze als freelance online marketeer en copywriter en schrijft ze op haar eigen blogsite diolifestyle.nl en evelnemen als baas.nl Over de meest prachtige stadsreizen, de lekkerste hotspots en genieten ervan om haar kennis over sociale media, ondernemerschap en online marketing te delen.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jun 27

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo