Loading...
nl

Hashtags

Happy singles zijn aantrekkelijk!

Happy singles zijn aantrekkelijk!

Je bent op Single voor een factor, natuurlijk: je probeert een partner te vinden, een vriend, iemand om toe te voegen aan je leven. Het is echter heel gewoon voor nummers om ongelukkig te zijn en dat maakt het er niet eenvoudiger op om een date te vinden. Wanhoop en nood worden waargenomen in de singleswereld, en dat maakt het er niet aantrekkelijker op om je single te daten!

Kies voor een betaald lidmaatschap!

Een gelukkige relatie

Een goede vriend van mij zei het al: je kunt een stel zien als twee pilaren. In een gezonde relatie zijn ze allebei in goede conditie, en staan ze apart naast elkaar: doordat ze zo naast elkaar staan, vullen ze elkaar aan en kan er een prachtig geheel ontstaan. Wanneer de een op de ander gaat leunen, veroorzaakt dit spanningen die de relatie gaan veranderen, waardoor deze uiteindelijk kan omvallen. Het is in eerste instantie aan u om uzelf sterk rechtop te zetten: word eerst een tevreden single!

Concentreer je op jezelf voordat je op zoek gaat naar een relatie

Zorg ervoor dat je je leven op de rails hebt. Wanneer je voldoening ontdekt in cruciale zaken als je werk, hobby's en sociale kringen, zul je dit ook uitstralen. Door jezelf in te spannen om gelukkig te zijn op deze plekken, ligt de focus niet meer zozeer op het ontdekken van een partner, maar word je ondertussen wel aantrekkelijker voor dating! Wees niet bang om een hectische bij te worden door een nieuw tijdverdrijf op te pakken, of te werken aan je individuele gemoedsrust. Dit zal je vertrouwen vergroten, wat natuurlijk aantrekkelijk is. Wie weet, misschien ontmoet u wel 'meteen' iemand!

Wees een gelukkige single

Als single kun je natuurlijk gelukkig zijn! Uiteindelijk veel makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Het zal echter eenvoudiger zijn om een partner te vinden als je plezier hebt in je eigen leven. Je zult een stuk interessanter zijn voor een single date, wanneer de passie voelbaar is wanneer je over je activiteiten praat of blogt in jeprofieltekst. Zie je gloednieuwe partner om die reden niet als een regelrechte noodzaak om gelukkig te zijn, maar zie hem of haar als een aanvulling op je momenteel plezierige leven!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 16

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto