Loading...
en

Tags

Gespreksonderwerpen voor de eerste date

Gespreksonderwerpen voor de eerste date

Het is echt zover: binnenkort heb je je allereerste afspraakje. Je hebt gekozen voor een kop koffie. Daar aangekomen, klap je dicht en gaat de muur omhoog. Je weet even niet meer wat je moet doen. Begrijpelijk, maar niet nodig. Een allereerste date is voor iedereen interessant. Geen nood! Datingsite Single biedt je vijf gespreksaanknopingspunten om het gesprek gaande te houden op een allereerste date.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

Je partner ontdekken via een single datingsite

Na online gesprekken met tal van contacten, heb je je flirt gevonden. Zij of hij zou heel goed je potentiële partner kunnen zijn. Om daar achter te komen tijdens je eerste date, kun je de volgende vijf luchtige en intrigerende gespreksonderwerpen onder de loep nemen:

1. Familie en achtergrond: Waar ben je volwassen geworden? Heeft u broers of zussen? Heeft u veel contact met uw ouders? Heeft u genoten van een fijne opvoeding?

2. Muzieksmaak: welke muziekstijlen interesseren u? Bent u ooit naar een café of optreden van een uitmuntende artiest geweest? Heeft u een voorkeursnummer dat u graag hoort? Bespeelt u zelf een instrument?

3. Hobby's en interesses: Zijn er hobby's die u met iemand wilt delen? Wat doet u graag in het weekend? Welke activiteiten maken u blij?

4. Eten en consumeren: Wat is uw favoriete gerecht? Waar gaat u graag uit eten? Bent u een liefhebber van koken? Zijn er dingen die u absoluut niet lust?

5. Toekomst en aspiraties: waar zie je jezelf over 10 jaar? Wat zoek je in een relatie? Heb je een kinderwens? Hoe ziet uw werkweek eruit?

Een allereerste afspraakje is geen speeddate

Je ziet: er zijn een heleboel vragen die je aan je date kunt stellen om het gesprek te beginnen, variërend van luchtig tot wat uitgebreider. Maar let op, dating is geen speed single dating. Je neemt samen plaats om van elkaars gezelschap te genieten.Je allereerste date is geen kruisverhoor; er is geen druk om zoveel mogelijk over de ander te ontdekken. Kies gespreksonderwerpen die bij jou en je gesprekspartner passen. Als het klikt, zie je waar de ander enthousiast over is, en kun je naar hartenlust flirten. Bedenk wel: je bent niet voor niets op date gegaan, dus de interesse is er al. En als het niet loopt zoals je wenste, ga je gewoon verder met je zoektocht via Single. Je hebt een goede ervaring opgedaan, en er is een grote kans dat de volgende date wel een succes wordt.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 16

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo