Loading...
nl

Hashtags

Geen klik met je schoonouders

Geen klik met je schoonouders

De allereerste keer dat je je schoonfamilie ontmoet

Je zit rustig op de bank te genieten van een film met je geliefde als er plotseling een bezorgdheid door de ruimte galmt: "Zullen we morgenavond bij mijn ouders gaan eten, schat? ' Je begrijpt dat het er uiteindelijk toch van moest komen, dus je zegt natuurlijk meteen volmondig ja.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

Net als de allereerste date is het bevredigen van je schoonfamilie een beetje interessant. En dan de volgende avond, de minute suprême arriveert. Je hebt eindelijk je schoonouders tevreden gesteld, maar wat als blijkt dat jullie elkaar helemaal niet mogen? Is het moreel verplicht om een uitstekende relatie met je schoonouders op te bouwen? Wat als zij jou niet zien als de juiste partner voor hun kind?

De ethische waarde van schoonouders

Uit onderzoek van Journal Quest is gebleken dat vrouwen doorgaans meer last hebben van de relatie met hun schoonouders dan mannen. Dit komt vooral door het spanningselement dat met deze relatie samenhangt. Hoe dit komt, is natuurlijk moeilijk te zeggen. Het is van essentieel belang dat u probeert een goede band met uw schoonfamilie op te bouwen. Is het niet voor jezelf, dan wel voor je partner. Wat als je ze echt niet mag? Hier zijn wat tips!

1. Zorg voor een andere mogelijkheid

.

Vergeet niet dat jij de partner van hun kind bent. Ouders zijn en blijven beschermend over hun kinderen. Als je eerste indruk van de papa's en mama's van je partner verschrikkelijk is, geef ze dan nog een kans! Als het moeilijk voor ze is om te accepteren dat hun kind een betere helft heeft ontdekt, zullen ze het uiteindelijk accepteren.

2. Wees voortdurend respectvol

Als het waar is dat je elkaar gewoon niet mag, wees dan altijd beleefd. Als je dit niet uit jezelf doet, doe het dan voor je partner! Zij zijn immers de ouders van de liefde van je leven. Natuurlijk is het ook voor je geliefde van cruciaal belang om zijn of haar papa's en mama's te zien!

3. Raak niet te extatisch

Veel mensen hebben snel de neiging om te stressen als het om de schoonouders gaat. Je schoonmoeder moppert dat het huis niet schoon genoeg is, dat je de kinderen zo zou moeten opvoeden en dat je wel wat aardiger tegen je partner zou mogen zijn. Laat je er niet te veel aan storen. Het huis en de kinderen zijn niet van hen, maar van jou en je partner! Zolang jij en je genoten meer dan gelukkig zijn, is het allemaal prima, toch?

Uiteindelijk draait het allemaal om de relatie tussen jou en je partner. Maakt uw geliefde zich niet zo druk om de relatie tussen u en uw schoonfamilie? Stress jezelf dan niet te veel! Geeft je partner er wel om? Doe dan een extra inspanning en je zult het geweldig hebben.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 16

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto