Loading...
nl

Hashtags

Exclusief daten

Exclusief daten

Meer nummers daten is goed

Je single datingprofiel blijft op sleeptouw en je krijgt aandacht van een aantal personen. Links en rechts krijg je interesseberichten en ook zie je een aantal intrigerende mogelijke partners voorbij komen op de single datingsite. Wanneer moet je kiezen? Er is absoluut niets mis mee om in eerste instantie de wateren te evalueren door contact te hebben met een aantal singles tegelijk. Vaak is het na de eerste date al duidelijk dat er geen chemie is, waarna je het contact gewoon perfect kunt verbreken. Ook voor andere dates is dit geen probleem: zij zijn ook actief op zoek naar een date en hebben ook al meer dan één profiel bekeken!

Kies voor een betaald abonnement!

Wanneer uitsluitend dating?

Op den duur komt er echter een moment dat je wel denkt er voor te willen gaan met die ene date met wie het zo goed klikt. Je vraagt je misschien af of hij of zij er ook zo over denkt, of dat de ander nog met anderen uitgaat. Wachten is geen keuze: het vindt niet onmiddellijk plaats. Uiteindelijk zijn praten en openheid de beste hulpmiddelen hiervoor. Als je al een tijdje single aan het daten bent, kan het gewoon het handigst zijn om de ander te vragen hoe hij of zij denkt dat het samen gaat. Op die manier kom je er eindelijk achter of je date ook met jou verder wil!

Helemaal klaar voor exclusieve dating? Tekenen

Wanneer ben je zelf echt bereid om je andere dates aan de kant te zetten voor die unieke iemand? Om dat te leren, hebben we 3 herkenningspunten genoteerd:

1: Je begint je schuldig te voelen als je met iemand anders aan tafel zit. Je gelooft steeds meer in die persoon die toch een beetje uniek blijkt te zijn. Waarom zou je willen daten met andere nummers?

2: Je begint te twijfelen over hoe je hem of haar moet noemen. Je date komt ter sprake bij vrienden of familie: onverwachts zie je in dat het eigenlijk niet zo goed past om hem/haar gewoon 'een' maatje te noemen.

3: Je bent niet bang om met hem of haar gezien te worden. Dit geldt zowel voor gewone gebeurtenissen, zoals verjaardagen of misschien Valentijnsdag, maar ook opsocial media. Samen getagd worden op Facebook kan een hele actie zijn!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 16

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto