Loading...
nl

Hashtags

Eerste zondag 2016: populair voor online dating

Eerste zondag 2016: populair voor online dating

Dit keer was 3 januari de date in kwestie. Ook andere single datingsites uit binnen- en buitenland bevestigen de populariteit van deze date. Datingsite Single beschrijft vandaag waarom deze date zo populair is voor kersverse singles om een abonnement aan te maken!

Zondag: een nieuwe kans voor singles

Een aantal bevestigt het: goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn een van de redenen dat het aantal inschrijvingen in januari hoger ligt dan op andere momenten in het jaar. De Amerikaanse single datingexpert Julie Spira zegt er het volgende over. De eerste zondag van het jaar is vaak de allereerste keer dat nummers tijd hebben om de inschrijving te ontwikkelen; daarom is de eerste zondag van het jaar zo populair voor inschrijvingen. De achterliggende doelstelling (of intentie) hierbij is het vinden van liefde in het gloednieuwe jaar. Rond de feestdagen worden singles gepromoot door stellen om hen heen, wat de behoefte aan single date nog meer aanwakkert!

Kies een betaald abonnement!

Single in RTL Boulevard

Ook RTL Boulevard besteedt vandaag (7 januari) aandacht aan de zogenaamde 'dating zondag': deze term wordt nu gebruikt voor de allereerste zondag van het jaar. Single had ook veel meer aanmeldingen en lidmaatschappen dan normaal, Erik vertelde aan de NOS: "Daar lijkt het al jaren op. Twee keer zoveel mensen als normaal bezoeken de site [op zondag 3 januari] en nog eens twee keer zoveel personen nemen een abonnement."

Single marketeer en PR-begeleider Arjanne komt vanavond aan het woord in RTL Boulevard en vertelt over de hogere verscheidenheid aan lidmaatschappen en bezoekers. Kijk mee, als je meer wilt weten over deze unieke dag!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 16

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto