Loading...
nl

Hashtags

Eerste hulp bij speeddaten

Eerste hulp bij speeddaten

In het algemeen een datemaximum van 10 minuten. Zo kom je op een ontspannen, luchtige manier meer te weten over een aantal nummers. Bestaat er een klik? Natuurlijk kun je contactgegevens uitwisselen!

Kies voor een betaald lidmaatschap!

U bent nieuwsgierig naar deze speelse vorm van dating, maar u durft de actie niet aan. Misschien kijk je al een tijdje op de Single Blogs pagina, om te zien of er een speeddate-avond geregeld is. Je weet niet goed hoe je jezelf moet presenteren, of wat je over jezelf moet vertellen in zo'n korte tijd. Je hebt totaal geen idee wat zo'n avond inhoudt. Het kan dus een hele actie zijn om jezelf hiervoor open te stellen. Het is normaal om je een beetje onzeker te voelen, maar uiteindelijk kan deze ervaring je een echte kick geven en misschien wel ware liefde. Om een beetje houvast te creëren, kun je de volgende ideeën in gedachten houden:

Speed single dating tip 1 - Maak een uitstekende indruk

Een goede eerste indruk is essentieel bij elke date. Probeer jezelf goed verzorgd te presenteren. Een frisse blik laat zien dat je persoonlijke hygiëne cruciaal vindt en het kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven. Geef je date een hand of drie zoenen en vergeet niet naar hem of haar te kijken.

Speed single dating tip 2 - Wees initiaal en enthousiast gedurende de hele date

.

Het gebruik van basisvragen lijkt misschien voor de hand liggend, maar vaak wordt dit gezien als een kleine turn-off. Het wordt gewaardeerd als je origineel en authentiek blijft. Vraag naar dingen die je zelf leuk vindt. Als jullie bijvoorbeeld allebei gepassioneerde lezers zijn, kun je vragen of je date jouw favoriete boek heeft gelezen. Je enthousiasme maakt je aantrekkelijk!

Speed single dating tip 3 - Luchtige gespreksonderwerpen

Probeer te voorkomen dat het gesprek zwaar en weemoedig wordt. Als het klikt, is er altijd ruimte om later meer te praten over elkaars leven, geschiedenis en voorkeuren. Hier te snel op ingaan kan je date onbedoeld angst aanjagen - je wilt de ander toch voor je winnen met voldoening, niet met zorgen?

Speed single dating pointer 4 - Blijf jezelf voor een succesvolle date

Weer geweldig spelen? Dat kan. Vergeet echter niet dat je daarmee misschien valse verwachtingen schept. Je wilt dat de ander je leuk vindt om wie je bent en je valt niet door de mand op je eerste date. Probeer dus vooral jezelf te zijn. Vertel de andere persoon wat maakt dat je hem leuk vindt en wat je waardeert aan jezelf. Zelfvertrouwen wordt normaal gesproken gezien als echt aantrekkelijk.

Speed single dating tip 5 - Heb plezier

Vergeet vooral niet er plezier in te hebben. Uiteraard komt het voor dat het niet klikt met een van de dates. Maar dit hoeft de pret niet te verpesten; ook als er geen klik is, kun je nog lachen of een leuke discussie hebben! Hou in je achterhoofd: je bent hier uiteindelijk op eigen houtje en je neemt hoe dan ook een leuke ervaring mee naar huis!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 16

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto