Loading...
nl

Hashtags

Een smakelijke en romantische Halloween met deze movie munch

Een smakelijke en romantische Halloween met deze movie munch

Op dinsdag 31 oktober is het weer zo ver: Halloween. En natuurlijk is er absoluut niets romantischer dan samen onder een warme deken kruipen om te genieten van een griezelfilm terwijl het buiten moeilijk miezert en de wind om je huis fluit. Een mok warme chocolademelk met slagroom (oké, of een goed glas rode wijn) en wat lekkers om ernaast te knabbelen. Wij vertellen je hoe je de beste, romantische Halloween-traktatie maakt.

Popcorn 2.0

Popcorn is natuurlijk het ultieme filmhapje. Maar popcorn alleen is ook zo saai. Je hebt meestal de keuze uit zoet, karamel en zout. Allemaal even lekker, hoewel je soms gewoon naar meer snakt. Daarom gaan we voor popcorn 2.0. En speciaal voor je Halloween date, geven we er een raar tintje aan.

Smaken integreren

Het leukste aan filmpunch maken is het combineren van smaken. In dit geval kiezen we voor een combinatie van zoet en gezouten in één gerecht. Niet zo extreem als de Frankenfood-ontwikkeling van gezouten chips met pure chocolade, maar gewoon de combinatie die je altijd privé in de bioscoop verwacht. Zoute en zoete popcorn door elkaar. We geloven niet dat wij de enigen zijn die in de bioscoop altijd vragen of ze gezouten en zoete popcorn door elkaar in onze kom willen gooien.;-RRB- De ingrediënten

In plaats van gewone zoete popcorn kozen we voor geplukte popcorn en zoute popcorn. We hadden zin in Malthezers, M&M's met pinda, Oreo met witte vulling, Oreo met chocoladevulling en pure chocolade. Om alles een echt Halloween tintje te geven, gingen we ook nog los met eetbare oogjes.

De rommel ... Uh ... koken

Het is het allerleukst om dit samen met je Halloween date te doen. Op de een of andere manier resulteert het constant laten knabbelen van films in elkaar traktaties voeren en een soort van klein voedselgevecht. Dus voor ons is het stiekem een van de toppunten van liefde. Neem een platte ovenschaal en leeg er één zak caramel popcorn en één zak gezouten popcorn in en meng alles goed door elkaar. Pak een flinke hand, of 2, M&M s in bruin, oranje en geel en laat je innerlijke Jason of Michael even los. Prak ze in porties. Doe hetzelfde met twee grote handen Malthezers. Smelt 200 gram pure chocolade au bain marie en giet het in strepen over de popcorn. Spuit hierover de M&M's en Malthezers die je net in stukjes hebt geslagen. Verdeel zoveel mini Oreo's over je Halloween film munch als je wilt en maak het af door zoete oogjes over de schaal uit te strooien.

Voordat je onder de deken kruipt

Laat de kom een half uurtje staan om de chocolade weer hard te laten worden. Mooi moment om samen je dekenfort te ontwikkelen en te bedenken welke films er in je Halloween date marathon voorbij zullen komen. Wat ons betreft mogen Ouija en Get Out niet ontbreken en is Bram Stoker's Dracula een echte klassieker. En als het allemaal te eng wordt, kun je altijd nog kiezen voor Hocus Pocus. In sommige gevallen kan kinderachtig zijn toch echt romantisch zijn.

We zijn benieuwd welke film het wordt voor jullie Halloween-date. De movie munch wordt vast een hit. Stiekem is jullie Halloween date pas effectief als de Halloween film munch daadwerkelijk door de kamer is gevlogen doordat jullie je allebei onder de deken verstoppen voor de film.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 16

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto