Loading...
en

Tags

Een dating profiel: te mooi om waar te zijn

dating profiel te mooi om waar te zijn

Een single datingprofiel dat te mooi is om waar te zijn? Als je aan online dating doet, heb je het misschien wel eens meegemaakt. De atletische, gespierde man met mooie krullen die uiteindelijk een kalende vent van in de 50 met een bierbuik bleek te zijn. Of een vrouw die volop in het leven staat en houdt van reizen en sporten, die later een moeder van 3 kinderen met 2 banen bleek te zijn.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

dating profiel van de perfecte ik

Wanneer je een online single dating profiel aanmaakt, wordt je gevraagd om jezelf te verklaren aan de hand van verschillende kenmerken. Uit onderzoek blijkt dat deze zelfpresentatie bij de meerderheid van de mensen stress oplevert. Je wilt graag een aantrekkelijke representatie van jezelf laten zien, maar tegelijkertijd wil je ook trouw blijven aan jezelf om de kans op een serieuze relatie te vergroten. Mensen proberen deze stress op te lossen door een beeld van zichzelf te geven dat aantrekkelijk genoeg is dat anderen contact willen maken. Evenzo verstandig en eerlijk genoeg zodat er geen ongewenste verrassing is bij een live conferentie. Ze doen dit door het 'perfecte zelf' als uitgangspunt te nemen. Wat is dat precies, het perfecte zelf?

De ideale zelf

Wanneer singles gevraagd wordt eenonline single dating profiel te ontwikkelen, denken ze vaak aan hoe ze WILLEN zijn. Dit wordt de perfecte zelf genoemd. Als voorbeeld kun je dit nemen: iemand wil het sporten weer oppakken. Omdat hij/zij dit zo belangrijk vindt, noemt iemand zichzelf een professioneel sporter op een online single dating profiel. Uiteraard is dit niet helemaal echt. Omdat hij/zij dit ook daadwerkelijk wil doen, voelt het voor mensen ook niet incorrect.

Mislukken

De meeste singles hebben zich daadwerkelijk ingeschreven op een online single datingsite vanwege het feit dat ze op zoek zijn naar een intieme relatie. Als we kijken naar de mensen die op zoek zijn naar een grote relatie, ze erkennen dat er een grote kans dat ze zullen voldoen in de werkelijkheid in de toekomst. Met deze mogelijkheid wordt rekening gehouden wanneer het online single dating profiel wordt aangemaakt. Als men overmatig afwijkt van de werkelijkheid, zal dit bij de eerste de beste ontmoeting naar buiten komen en ongunstige gevolgen hebben.

De voordelen van online interactie

Op online single datingsites zijn singles dus oprechter dan je in eerste instantie zou denken. Dit komt omdat er op een online platform geen non verbale cues zijn die iets over iemand vertellen. Iemand probeert de beschrijving zo goed mogelijk weer te geven, zodat het een uitstekend beeld van zichzelf geeft. En net zoals de gesprekken die plaatsvinden via de chat opener zijn dan de allereerste afspraakjes in real live, wordt er ook meer over zichzelf gedeeld. Dit komt omdat het achterblijven van je scherm een soort van veiligheid en anonimiteit stimuleert. Als iemand uiteindelijk niet je match blijkt te zijn, is er maar één klik nodig om deze persoon te wissen. Omdat je meestal ook geen social media netwerk deelt, zul je in de Albert Heijn niet geconfronteerd worden met de persoon die je gewoon veel over jezelf hebt verteld, dus de drempel om meer over jezelf te delen is lager.

Een mooie werkelijkheid

Samenvattend kunnen we dus zeggen: een single datingprofiel,een prachtige werkelijkheid! Mensen maken normaal gesproken een online single dating profiel dat overeenkomt met de waarheid. Laat deze overtuiging je niet langer tegenhouden en ga op zoek naar je match online!

Deze blogsite is samengesteld door Miss Psychology. Miss Psychology omvat een team van psychologen die sessies verzorgen (live of via Skype) om u te voorzien van de juiste inspiratie, gloednieuwe inzichten en opties voor uw specifieke scenario. De focus ligt niet alleen op de moeilijkheden waar je mee worstelt, maar specifiek op je individuele ontwikkeling en doelstellingen om zelfverzekerder en tevredener in het leven te staan. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een gratis telefoonconsult van vijftien minuten. Plan een sessie via de website van Miss Psychology.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 16

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo