Loading...
nl

Hashtags

Do’s en don’ts bij je eerste date

Do’s en don’ts bij je eerste date

dating tips

Een allereerste date is altijd geweldig. Na je eerste telefoongesprek wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op je ontmoeting. Misschien is het wel de liefde van je leven! Je wilt je beste zelf presenteren en dat maakt je ongerust. Een goed begin is het halve werk, dus we hebben 5 do's en don'ts voor je allereerste dates op een rijtje gezet:

Kies voor een betaald abonnement!

Do's:

- Trek iets aan waar je je comfortabel in voelt. - Begin langzaam. Je afspraakje hoeft geen avondvullend programma te zijn. - Let op je goede manieren. Probeer echt geïnteresseerd te zijn. - Geef hem of haar een kans, zelfs als je eerste indruk frustrerend is. - Blijf trouw aan jezelf! Wat je ziet is wat je krijgt.

Don'ts:

- Verzorgd op date gaan. Ongewenste lichaamsgeuren zijn een echte turn-off. - Te snel gaan. Jezelf meteen uitnodigen op een slaapfeestje is een no-go! - Teruggetrokken zijn in de andere persoon. De andere persoon zal zich niet gewaardeerd voelen. - Geen geld meebrengen. Verwacht niet dat de ander alles voor je gaat betalen. - Je anders voordoen dan je bent. Dit schept verwachtingen waar je niet aan kunt voldoen.

Er bestaat niet zoiets als de perfecte date

Het is niet erg om bezorgd te zijn. Waarschijnlijk is de persoon met wie je uitgaat net zo bezorgd. Het wordt ook niet van je verwacht dat je alles goed doet, want niemand is de beste. Vergeet vooral niet te genieten van je date; wees een happy single. Doe iets waar je zelf plezier in hebt. De kans is groot dat je de ander besmet met jelentekriebels; voor je het doorhebt ben je de hele date aan het flirten!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 15

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto