Loading...
en

Tags

Deze kleding kun je het beste dragen naar je eerste date

Deze kleding kun je het beste dragen naar je eerste date

1. Gebruik een mooi setje hakken, aangeboden.

Echt cliché, maar wel echt. Draag een paar goede (traditionele) hakken tijdens de date. Jongens ontdekken het aantrekkelijk als een vrouwtje hoge hakken gebruikt. Als je ervoor kiest om een set hakken te dragen, is het essentieel dat je er ook effectief op kunt wandelen. Het is nogal onhandig als je wankelt of misschien valt. Bovendien moet je er rekening mee houden wat je op de date gaat doen. Dat brengt me bij het volgende punt.

2. Kleed je naargelang de viering

.

Gaan jullie samen naar het strand, uit eten in een elegant restaurant of klimmen jullie op een klimwand? Wat u ook gaat doen, het is essentieel dat u zich kleedt naar de gelegenheid. Niets is irritanter dan over- of ondergekleed te zijn op je eerste date. Dit kan je een onzeker gevoel geven, wat meestal niet veel goeds is.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

3. Kies een outfit waar je je goed in voelt

.

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar voor een allereerste date wil je alles uit de kast halen om er zeker van te zijn dat je er geweldig uitziet. Lijkt het je een goed idee om een jurk te gebruiken, terwijl je dat meestal nooit doet? Prima, maar het is wel noodzakelijk dat je je er prettig in voelt. Tijdens de date moet je niet al je tijd investeren in piekeren over je kleding, maar je positief voelen en dit ook uitstralen. Dit komt beter over en bovendien vinden de meeste mannen een positieve vrouw aantrekkelijk.

4. Minder is meer

Op een allereerste date kun je beter niet alles uit de kast trekken. Less is more is een ongeschreven regel voor een eerste date. Zorg ervoor dat je geen kerstboom bent met allerlei tierelantijntjes, maar hou het beschaafd. Als er een volgende date is, kun je steeds een stapje verder gaan.

5. Koop iets nieuws

Een allereerste date is normaal gesproken iets unieks en wie weet bloeit er wel iets op. Voordat dat gebeurt, ga naar de stad of winkel online voor een schattige kleding waarin je je geweldig voelt, zodat je kunt schitteren op de date en mogelijk de man van je dromen kunt bevredigen. Wat draag jij het liefst op een eerste afspraakje?

Deze blog is samengesteld door Dionne Knooren. Op haar blogsite Diolifestyle blogt ze over de mooiste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt ze regelmatig outfitmotivatie, neemt ze je mee in de dagelijkse strubbelingen en bespreekt ze de patronen en ontwikkelingen in internetmarketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 15

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo