Loading...
en

Tags

Deze 5 berichtjes stuur je na een succesvolle date

Deze 5 berichtjes stuur je na een succesvolle date

Je kunt ervoor kiezen om je interesse niet met je date te delen en "moeilijk te krijgen" te spelen, maar als een volwassen persoon die op zoek is naar een langdurige relatie, ben je daar niet voor in de stemming. In plaats daarvan is het zo verjongend om open te zijn over je gevoelens. Dates die ook in jou geïnteresseerd zijn, zullen die duidelijkheid alleen maar toejuichen.

Het is het fijnst om de ochtend na de date te appen. Niet eerder, want jullie hebben allebei tijd nodig om de date te laten bezinken en te voelen of hij/zij aan jullie verwachtingen heeft voldaan. In de tussenliggende tijd kunnen bovendien wensen voor een bericht naar boven komen, waardoor het nog leuker wordt als hij of zij dan zeker een bericht van je ontvangt.

Wat voor berichtje moet je dan die volgende vroege ochtend sturen? Met deze 5 tips kan het niet misgaan!

Stel voor om samen iets te doen dat tijdens je eerste date ter sprake kwam

Misschien heeft je date je wel heel enthousiast verteld over een restaurant waar hij/zij laatst lekkere pannenkoeken had gegeten, dan app je bijvoorbeeld "Ik vond het gisteren echt lekker! Laten we dat nog eens doen, eventueel met [pannenkoek emoticon]"

Of als hij/zij je vertelde over een leuke aanstaande gelegenheid, zoals een redelijke of kunstgalerie-opening, dan kun je daar op inspelen door te zeggen: "Was echt genieten laatst, ik ga zeker dat [evenement] bezoeken Misschien kunnen we passen?"

Zeg iets positiefs over de eerste date

Verwijs naar iets waar je plezier aan beleefde of uniek ontdekte tijdens de eerste date. Dit hoeft niet per se een compliment aan de persoon zelf te zijn. Zeg, "Ik had een uitstekende tijd met u gisteren! Die gin tonic bar was cool!" Op die manier begin je een gesprek, laat je hen begrijpen dat je een leuke tijd had, en geef je je date de duimen omhoog om je opnieuw uit te vragen.

Wees duidelijk en zeg dat je nog eens wilt afspreken

Direct zijn en zeggen dat je nog een keer wilt afspreken is ook een prima manier. "Gisteren was erg gezellig! Dat moeten we echt nog eens doen! [emoticon]. Lekker kort en bondig en het geeft de ander de gelegenheid om een voorbereiding te maken voor jullie volgende date.

Geef een compliment

Je date een compliment geven is altijd een leuk concept en een uitgelezen kans om te flirten. Was er iets aan hem of haar dat echt je aandacht trok? Vertel het ons! Misschien heb je een charmant gesprek gehad, dan kun je zeggen: "Vond het zo leuk laatst! Ik geniet ervan als singles me op mijn tenen houden!"

Zeg dank je wel en laat het ons weten als je weer tijd hebt

Soms hoef je hem of haar alleen maar te bedanken voor de leuke avond en hem of haar te laten weten wanneer je weer tijd hebt. Op die manier kom je erachter of je date het ook leuk zou vinden om nog eens af te spreken. Zeg: "Bedankt voor de leuke avond, ik heb het erg naar mijn zin gehad. De komende week heb ik het een beetje druk, maar vrijdagavond zou ik je graag nog eens zien." Als je je daar onzeker over voelt, stuur er dan nog een bericht achteraan met: "Als jij daar ook zin in hebt!"

Simpel gezegd...

Het eindeloos analyseren van een eerste date lijkt onvermijdelijk, maar in sommige gevallen moet je jezelf gewoon adviseren om niet verstrikt te raken in je ideeën. Bellen is sowieso minder persoonlijk dan bellen, dus er is lef voor nodig om vatbaar te zijn in een bericht. En bezwijkt niet iedereen voor een beetje durf en kwetsbaarheid?

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 15

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo