Loading...
en

Tags

De vijf leukste dates om te doen in de lente

De vijf leukste dates om te doen in de lente

Overal waar je buiten rondsnuffelt kun je zien en voelen dat het lente is. De bomen zijn volgroeid, het weer wordt beter, de dagen worden langer, je hoort de vogels tjilpen en iedereen gaat weer naar buiten. Het is lente en iedereen is gelukkig. De natuur is in volle wasdom en overal zie je fris groen; bladeren die aan de bomen hangen of struiken die groter en groter worden. Kortom, de beste tijd om met je date af te spreken blijft de lente.

Een beetje vitamine D kan geen kwaad na de sombere winterdagen. Tijd om er met je afspraakje op uit te trekken. Hier zijn een paar leuke, lekkere en vooral typische lentedates.

  • Ontwikkel een gratis profiel
  • Kies een betaald abonnement!

Overal waar je naar buiten kijkt kun je zien en voelen dat het lente is. De bomen staan in volle bloei, het weer wordt beter, de dagen worden langer, je hoort de vogels fluiten en iedereen trekt er weer op uit. De natuur staat in volle bloei en overal zie je fris groen; bladeren hangen gewoon van de bomen of struiken worden groter en groter. Kortom, de lente is de perfecte tijd om met je date samen te komen.

1. Een wandeling maken en een ijsje verorberen

Hoewel trektochten misschien een beetje saai klinken, is het dat niet. Trektochten maken doet je ontspannen en is daarom een perfecte manier om elkaar beter te leren kennen en uitgebreide gesprekken te voeren. Aan de andere kant kun je genieten van de natuur, het geluid van de vogels en de zon. Na een stevige wandeling is er geen veel betere methode om je afspraakje te beëindigen dan door een ijsje te gaan eten en het ijsseizoen in te luiden.

2. Picknicken

Heel cliché, maar toch uiterst leuk. Vul je mand met allerlei lekkers zoals aardbeien, wafels, sap, chocolade en noem maar op. Doe er wat lekkere drankjes en een goed kleedje bij en je bent er helemaal klaar voor. Rijd met je auto, scooter of fiets naar een romantische en goede plek in de zon aan bijvoorbeeld de waterkant en geniet van elkaar, het lekkere eten en het uitzicht. Misschien de ideale plaats voor een scène uit Lady and the Tramp met een aardbei bijvoorbeeld.;-RRB- 3. Werk met een scooter en maak een tochtje

Er gaat absoluut niets boven eropuit trekken en genieten van de weersgesteldheid in de lente. Leas een scooter en maak een geweldige scootertocht door oude Hollandse dorpjes, de Veluwe of de duinen. Stop ergens voor de lunch of om van de natuur te genieten, maar evenzeer om te kletsen en elkaar beter te leren kennen.

4. Kies voor een bootcamp les

Waarom zou je de lente niet op een sportieve manier beginnen tijdens een afspraakje? Ga samen met je date naar een bootcamp les. Het is niet alleen leuk om te sporten, maar het is ook een eerste idee voor een afspraakje en je werkt meteen aan je zomerse seizoenslichaam.

5. Maak een lange strandwandeling en ga in de zon lunchen in een strandbar

Het geluid en de geur van de zee zijn voortdurend aangenaam. Maak met je afspraakje een lange strandwandeling, zodat je alle tijd hebt om elkaar veel beter te leren kennen. Uiteindelijk strijk je neer bij een strandbar om te genieten van een lekkere Radler in de zon en idealiter van een geweldige date.

Welke afspraakjes vind je het leukst in de lente?

Deze blogsite is geschreven door Dionne Knooren. Op haar blog Diolifestyle bespreekt ze de heerlijkste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt ze routinematig outfitmotivatie, neemt ze je mee in de alledaagse strubbelingen en schrijft ze over de trends en de vooruitgang in internet marketing.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 15

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo