Loading...
en

Tags

De verrijzing van de ex ten tijde van de Corona situatie

De verrijzing van de ex ten tijde van de Corona situatie

Nu we allemaal in het huis zijn, is er veel tijd om te berijgen en zelfreflectie te berijgen. Dat in combinatie met veel alleen geeft aan dat veel exen aan elkaar worden toegekend. Hoe ga je daarmee om? Is een ex niet voor niets een ex? Of kan het niet verwonden? Ontdek welke regel u kunt gebruiken om meer duidelijkheid voor uzelf te krijgen hoe u dit het beste kunt behandelen.

Veel mensen hebben een duidelijke mening over contact hebben met uw ex. Sommigen vertrouwen het niet en denken dat er altijd meer aan de hand is en het kan geen pure relatie zijn die iemand anders denkt dat dit allemaal een beetje overdreven is en contact niet kan schaden en nogal onschuldig is. Liefde is over wat duidelijk is. Ik denk zelf dat het niet zo zwart en wit is. Wanneer exen aan elkaar geven, kunnen dit uit 3 verschillende doelstellingen zijn: geweldig, slecht of neutraal.

Een voorbeeld:

Iemand met goede bedoelingen is misschien echt geïnteresseerd of bezorgd in zijn of haar ex. Iemand met slechte doelstellingen plaatst eerst zijn of haar eigen interesse, dit geldt bijvoorbeeld wanneer u alleen uitgegeven om een gat of strijd te vullen en zodra het niet langer vereist is, is het contact niet langer nodig. En ten slotte kan iemand ook op zoek zijn naar contact van neutrale intenties, waar het gewoon een hi suggereert hoe komt het van interesse, maar niet helemaal. Niet alle exen hebben slechte intenties en niet alle ex-relaties zijn gewoon vriendelijk en zonder bijbediensten. Relaties zijn ingewikkeld en dus kunnen we hiervoor geen richtlijn gebruiken. Elke relatie is verschillend en het kan de intentie per situatie veranderen.

Toch is er een gemakkelijke methode om te bepalen of het verstandig is om contact te hebben met uw ex.

De richtlijn voor contact met uw ex

Om te bepalen of het handig is om (opnieuw) contact met uw ex te hebben, is het slim om zelf te ontdekken wat dit contact op u zal hebben. Hoe voel je je door dit contact? U wilt voelen hoe je je op 2 locaties zult voelen; op korte termijn en op de lange termijn.

Voorbeeld:

Op de korte termijn kan het geweldig zijn om opnieuw contact te hebben. Je ego is gevleid, omdat je aandacht krijgt en misschien versteld staat dat iemand je weer overweegt. Het kan geweldig zijn om weer een verbinding te voelen zoals voorheen en samen weg te duiken in bekende gevoelens en kenmerken.

Op de lange termijn kunt u ontevreden zijn. Dan wordt het opnieuw duidelijk dat het een of het ander meer verwachtingen heeft. Of zal u of de ander de moeite nemen door exact dezelfde punten als op dat moment. Of het contact valt onverwacht weer weg en je voelt je verlaten of afgewezen.

Om een schatting te maken over hoe je je op de lange termijn zult voelen, is het essentieel om oprecht met uzelf te zijn. Wat haal je privé uit de ander? Wat is je eigen behoefte en wat denk je dat de kans is dat de andere persoon hierin wil en kan bevredigen? Dat hangt ook van de ander af, wat voor soort single is het? Waarom eindigde je relatie? Was het een slechte timing en is dat niet mogelijk wat je nu wenst? Of was het het single en dat hij of zij niet de ideale match voor u is vanwege het feit dat u b.v. Andere dingen willen dat of zijn je personages niet geschikt?

Als u een uitstekend beeld hebt van welk contact met uw ex voor de korte en lange -termijneffecten, kijk dan of er negatieve effecten op lange termijn zijn. Stel dat u op korte termijn een goede tijd hebt, maar u moet de scherven op de lange termijn ophalen, dan zijn dat de kosten die u er misschien voor moet uitgeven. Wilt u dat risico nemen? We worden vaak gedreven als een persoon om voor de korte termijn vreugde te gaan, maar wanneer u er achteraf de kosten voor moet betalen met een hoge rente, is het vaak niet de korte rij geluk waard.

Deze blogsite is gecomponeerd door Susan Dechering, gebruiksvriendelijke psycholoog op het gebied van liefde. Of het nu gaat over het vrijgeven, verkrijgen of onderhouden van liefde, Susan vindt het leuk om u te helpen via persoonlijke sessies. Live of door middel van Skype biedt ze u met nieuwe inzichten en diensten voor uw specifieke situatie. De focus ligt niet alleen op de problemen waarmee u te maken heeft, maar specifiek op je persoonlijke vooruitgang en dromen om te kunnen genieten van liefde met meer vertrouwen en de mogelijkheid te hebben om plezier te hebben in liefde.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jun 26

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo