Loading...
nl

Hashtags

De perfecte date is een koffiedate

De perfecte date is een koffiedate

De perfecte date is een koffiedate

En met een goede factor! Dit is eigenlijk ook wetenschappelijk onderzocht. Single legt je uit waarom een koffiedate de beste date kan zijn. Koffie drinken als date: de voordelen Koffie en dating: match made in hemel.

Kies voor een betaald abonnement!

Thee of koffie drinken

Thee of koffie drinken is een heel veilige bezigheid als het gaat om single single dating. Je hebt de tijd om goed met elkaar vertrouwd te raken en de gespreksonderwerpen voorbij te laten komen die voor jou noodzakelijk zijn. Je krijgt vrij snel een indruk of er een klik is of niet: je kunt om die reden snel verder daten of het er bij laten. Warme dranken helpen ook: er is onderzoek gedaan naar de invloed van warme dranken tijdens het eerste contact! Warmte geeft liefde meer kans Psychologen Williams en Bargh van de Amerikaanse

Yale University deden onderzoek naar de relatie tussen psychologische warmte en lichamelijke warmte. Hij liet proefpersonen koude en warme drankjes vasthouden. Deze proefpersonen beoordeelden dus of iemand een warm of een koud persoon was. En wat bleek? De personen die de warme drankjes innamen, beoordeelden andere personen als zorgzamer, warmer en hartelijker. Tijdens een eerste afspraakje is dit natuurlijk van ontzettend groot belang! Waar wacht je nog op? Neem die leuke vrouw of man van Single.nl mee op een koffiedate en geef genieten meer kans!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto