Loading...
nl

Hashtags

De natuur als matchmaker

De natuur als matchmaker

Onze aanwezigheid wordt gedicteerd door slimme apparaten en tablets. Als we denken "twitteren", denken we niet aan een vogel. En we vinden onze partner niet in de kroeg of op het strand, maar via een app of website. Die van Single bijvoorbeeld. Maar als online matchmaker hebben we voor het 2e jaar op rij gekozen voor een samenwerking met Staatsbosbeheer. Offline gelegenheden in dit digitale tijdperk klinken onlogisch, maar veel singles voelen de behoefte om elkaar in het echt te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Hoe geweldig is het als je dat in de natuur doet? Als je door een mooi landschap wandelt, kom je tot rust en sta je open voor nieuwe ontmoetingen op een ongedwongen manier," zegt Kim Luu, event manager van Single.nl. "En als er dan toch een stilte valt, hoef je je niet ongemakkelijk achter een menukaart te verschuilen of een slok rode wijn te nemen: er is een ongehoord totaal omhoog te zien en te beleven."

Kies voor een betaald lidmaatschap!

Badend in maanlicht

De wandelevenementen voeren langs unieke delen van Nederland. Kim: ",,Een stadsbos in de Almeerderhout bijvoorbeeld, waar wilde dieren zich verschuilen tussen het groen en je talloze romantische plekjes ontdekt." Kims favoriet is echter de vollemaanwandeling in De Grote Peel. "Dwalend over peelpaden badend in zilverwit maanlicht? Een drankje drinken bij een vuurplaats terwijl je luistert naar een zoetgevooisde zangeres? Veel romantischer kan het volgens mij niet worden. Als ik nu nog geen partner had, zou ik er vanavond een ontdekken!

Wandelen door de Schoorlse duinen (voor homoseksuele leden)

Eindelijk hebben we een activiteit voor onze gay leden. Wij als matchmaker organiseren een wandeling in de duinen van Schoorl, waar u onder begeleiding van een ranger de open duinen en dichte bossen gaat ontdekken. Misschien vindt u wel de uiterst zeldzame nachtzwaluw!

Over de wandeltochten

De wandelevenementen worden in juni en juli georganiseerd vanuit de buitencentra van Staatsbosbeheer in de Oostvaardersplassen, Almeerderhout, Sallandse Heuvelrug, Groote Peel, Schoorlse Duinen en Drents-Friese Wold. De totale kennismaking kunt u ontdekken op de pagina van de week.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 15

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto