Loading...
en

Tags

De grootste online date blunders

De grootste online date blunders

Nederland telt steeds meer nummers waardoor online dating populairder is dan ooit. Met name in de Randstad zijn talloze single vrouwen en mannen te ontdekken. Uit onderzoek blijkt dat een op de 3 nummers aan online dating doet. Het is zelfs zo populair dat 13% van alle stellen elkaar daadwerkelijk via het web heeft ontmoet. Door deze populariteit komt het vaak voor dat er de nodige vergissingen worden gemaakt. Om te voorkomen dat u een vergissing maakt tijdens een online date, ontdekt u hieronder een overzicht van de belangrijkste vergissingen tijdens online dating.

1. Je profielfoto komt niet overeen in real-life

.

In je huis kun je veilig in je pyjama achter je laptop kruipen en aan online dating doen. Je kunt zelfs een profielfoto van iemand anders gebruiken. Niemand zal je zien. Toch is het niet het meest verstandige om te doen. Je kunt behoorlijk vervelend worden als je ervoor kiest om in real-life te facetimen of af te spreken en er onverwacht totaal anders uitziet dan op de foto.

2. Je date bij de verkeerde naam noemen

Je date één keer bij de verkeerde naam noemen is prima. Een tweede keer is ook prima, maar bij een derde keer begint het een beetje ongemakkelijk te worden. Zorg er in ieder geval voor dat je de naam van je date niet vermengt met de naam van je ex.

3. Begin meteen over je kinderwens te praten

.

Online dating zorgt ervoor dat de grens minder hoog ligt dan wanneer je in het echt date. Toch is het niet aan te raden om op je eerste online date te beginnen over kinderwens of andere grote strategieën zoals samenwonen, een huis kopen of op wereldreis gaan. Ga eerst maar eens ontdekken of die date eigenlijk wel zo leuk is als je denkt.

4. Liegen

Wat ook niet zo handig is, is liegen. Ga niet doen alsof je iets anders bent dan je werkelijk bent. Ga jezelf niet ophemelen of doen alsof je een veel betere taak hebt. Uiteindelijk heb je alleen jezelf ermee. Als je liegt aan het begin van een gloednieuwe relatie, levert dat geen goede basis op.

5. Wees aardig

Ben je voor het eerst aan het skypen of zie je elkaar voor het eerst in real-life? Wees tactisch en maak geen vervelende of ongepaste opmerkingen. Het gaat je niet helpen als je zegt dat je date op een foto mooier is dan in het echt, bijvoorbeeld.

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten blunders die met grote regelmaat voorkomen als je online aan het daten bent. Zorg er in ieder geval voor dat je elkaar in de luren legt. Als je date in real-life een beetje tegenvalt, geen probleem. Je kunt dit op een goede manier suggereren, zonder er een blunder van te maken.

Wat is jouw grootste onoplettendheid als het gaat om online dating?

Deze blogsite is geschreven door Dionne Knooren (26 ). In het dagelijks leven werkt ze als online marketeer en schrijft ze op haar blogsite over de leukste stedentrips, de lekkerste hotspots en deelt ze graag haar inzichten over social media, ondernemerschap en online marketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jun 27

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo