Loading...
nl

Hashtags

De 10 leukste zomer dates

De 10 leukste zomer dates

De zomer staat voor de deur, tijd om erop uit te gaan, te genieten van de zon op je gezicht, met een lekkere cocktail in de hand en een leuke date. Maar wat zijn nou leuke plekjes of uitjes om naartoe te gaan? In dit korte artikel ontdek je de 10 fijnste plekken om deze zomer je date te kiezen. Heb je zin om een kijkje te nemen?

1. Het strand

Een van de favoriete dingen van veel mensen is naar het strand gaan en op een warme dag de hele dag rondhangen aan een strandbar. Maar als het minder warm is, is het strand een ideale plek om een lange strandwandeling te maken. De wind door je haren voelen, het geluid van de zee op de achtergrond en dat samen met je date.

2. Feestelijke bezoeken

Als de zomer aanbreekt, betekent dat ook dat het festivalseizoen is geopend. Hou je van feesten (en je date ook)? Dan is het gezellig om samen naar een festiviteit te gaan. Festivals heb je in alle soorten en maten. Als je rustig wilt beginnen, kun je ook kiezen voor een kleiner, lokaal feest.

3. Lease een fiets

Nederland heeft veel mooie plekjes. Huur een fiets en maak een mooie tocht door de Soesterduinen, ga naar de Veluwe of ga naar een van de Waddeneilanden voor een mooie fietsvlucht. Sluit de dag af met een lekker avondmaal ergens.

4. Rooftop bar

Wist u dat Nederland ook talloze leuke dakbarretjes heeft? Hoe romantisch is het om op een zwoele zomeravond een mixdrankje te drinken en te genieten van een fantastisch uitzicht vol met prachtige lichtjes.

5. Overlevingspad

Wil je nog wat meer actie? Dat kan. Ga op ontdekkingstocht naar een moeilijk survivalparcours om samen met je date te gaan klimmen en razen.

6. Barbecue in het park

.

Als je zomer zegt, zeg je barbecue. Haal allerlei lekkers in huis, schaf een niet herbruikbare barbecue en een geweldige fles rode wijn aan en ontdek vervolgens een geweldig gebied in het park om er een ontspannen avond van te maken.

7. Maak een roadtrip

Stippel van tevoren een globaal pad uit van waar u heen wilt en kies een paar goede restaurants en koffiehuizen uit, zodat u op een goede locatie een ruststop kunt maken.

8. Wandel in de bossen

De natuur is op haar mooist in de ochtend als de zon net opkomt of in de avond als de zon ondergaat. Wandelen levert ontspanning op, niet onbelangrijk op een (spannende) eerste date.

9. Picknick

Zoek een leuk kleedje en een picknickmand en pers die vol met allerlei lekkere hapjes en drankjes en ontdek vervolgens een mooi gebied waar je wilt gaan picknicken.

10. Boerengolf

Zin in iets stijlvols? Ga boerengolf spelen. Zeker succes en de kans is groot dat je lachspieren ook getraind zijn. Wat vind je het leukst om te doen met een date in de zomer?

Deze blog is geschreven door Dionne Knooren. Op haar eigen blogDiolifestyle bespreekt ze de mooiste hotspots en stedentrips die je niet mag missen, deelt ze regelmatig outfitmotivatie, neemt ze je mee in de dagelijkse strubbelingen en schrijft ze over de patronen en ontwikkelingen in online marketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 15

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto