Loading...
nl

Hashtags

Datingtip: de gezelligste steden tijdens de kerstperiode

Datingtip: de gezelligste steden tijdens de kerstperiode

Het is december, de gezelligste en meest romantische maand van het jaar. Op veel plaatsen zie je de mooiste kerstversieringen, rustgevende lichtjes en de mooiste etalages.

Kies voor een betaald abonnement!

De leukste kerstmarkt van Maastricht

Maastricht is een van de gezelligste steden tijdens de kerstperiode. Het Vrijthof wordt omgetoverd tot een grote kerstmarkt met een ijsbaan en tal van kraampjes waar je allerlei lekkers kunt eten en in de kerstsfeer kunt komen.

Een uitstapje naar de hoofdstad

Amsterdam is tijdens de hele kerstperiode een must-see. Amsterdam is al een prachtige stad met zijn grachten en prachtige gebouwen, maar tijdens de kerstperiode is het nog mooier met alle lichtjes en talloze kerstmarkten door de hele stad.

Dickens Festival in Deventer

Deventer is de boekenstad van Nederland, maar tijdens de kerstperiode wordt het Dickens Festijn georganiseerd waar Charles Dickens in al zijn glorie herleeft met onder andere de Christmas Carol Singers om u alvast in de kerststemming te brengen. Een leuk concept om ook wat cultuur te snuiven met je date.

Lichtstad in Eindhoven

Eindhoven is de lichtstad van Nederland en de laatste maand doen ze daar extra hun best voor. Overal zie je prachtige kerstversieringen. Ook zijn er een aantal kerstmarkten, is er een mega schaatsbaan op de markt en vindt dit jaar de landelijke kerstparade plaats. Een ideaal uitstapje met je date in dit ontspannen seizoen.

Grootste Kerstmarkt van Dordrecht

Ieder jaar wordt in Dordrecht de grootste kerstfair van Nederland georganiseerd. Kunt u geen genoeg krijgen van tierelantijnen, glühwein en kerstmuziek? Dit is iets waar je met je date naartoe kunt gaan. Met meer dan 300 kraampjes weet je zeker dat je een leuk dagje uit hebt. En als je daar genoeg van hebt, kun je ook nog naar het straattheater of gewoon een lekkere warme chocolademelk met slagroom drinken.

Er is tijdens de hele kerstperiode van alles te doen en te zien. Elke stad trekt alles uit de kast om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen er met hun date naartoe gaan. Waar kies jij je date?

Deze blogsite is geschreven door Dionne Knooren. Op haar eigen blogsiteDiolifestyle schrijft ze over de mooiste hotspots en stedentrips die je niet mag missen, deelt ze regelmatig outfitmotivatie, neemt ze je mee in de dagelijkse strubbelingen en schrijft ze over de patronen en ontwikkelingen in online marketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 15

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto