Loading...
nl

Hashtags

Daten na een scheiding

Daten na een scheiding

Je bent helemaal klaar om te beginnen met dating na een echtscheiding en kan niet wachten om de sprong te wagen. Het is handig om je bewust te zijn van je single datingpraktijken. Je wilt er immers niet voor zorgen dat je je kansen op het ontdekken van een nieuwe liefde verlaagt. Om je hierbij te helpen heeft datingsite Single drie valkuilen voor je op een rijtje gezet!

Kies voor een betaald abonnement!

Je vergelijkt je date met je ex

Soms kan het een uitdaging zijn om een leuke gloednieuwe single jongen of dame in je leven toe te laten. Dit kan veroorzaakt worden door het feit dat je gekwetst bent in je vorige relatie of dat je hier nog steeds veel verdriet van hebt. Het gevoel van verwondering over kan je mogelijkheden om een goede date te ontdekken aanzienlijk verkleinen. Kijk eens naar je profieltekst: blijkt hieruit dat je niet veel zelfvertrouwen hebt in anderen? Vervang dit door een positieve boodschap. Door aan te geven waar je naar op zoek bent, vergroot je je kansen op het ontdekken van een goede match! Je wilt een ander het gevoel geven dat je open staat voor een nieuw begin en hem of haar niet voortdurend vergelijkt met je ex.

De rebound: ben je voorbereid op dating?

Je kunt je na je scheiding erg eenzaam voelen. Hierdoor kun je verleid worden om na een scheiding haast te maken met dating met een ander. Het is dan een uitdaging om te bepalen of deze gloednieuwe relatie geschikt is voor u of dat u alleen maar op zoek bent om de leegte op te vullen. Ga bij uzelf na of uw date de eigenschappen bezit die volgens u zeer belangrijk zijn in een stabiele relatie. Hebben jullie typische interesses? Is dit contact meer dan alleen fysieke aantrekkingskracht? Probeer vooral oprecht te zijn tegenover jezelf en je bewust te worden waarom je dit doet. Hoe ga je ervoor zorgen dat je deze keer niet in dezelfde valkuilen trapt? Op deze manier ben je bekend met jezelf en je verlangens en kun je vaststellen of je er echt klaar voor bent om na een scheiding opnieuw te gaan single daten.

Je kunt je verleden niet loslaten

Iedereen heeft een verleden. We hebben allemaal verschillende dingen meegemaakt, waar we eigenlijk goede of slechte herinneringen aan hebben overgehouden. Alleen jij kunt ervoor zorgen dat je je verleden een plek kunt geven, om ruimte te creëren voor de toekomst. Het leren dragen van je rugzak en het verdriet dat je meebrengt kan tijd kosten. Geef jezelf de ruimte om dit te doen. Zoek uit wat er mis is gegaan in je vorige relatie en hoe je ervoor kunt zorgen dat het in een nieuwe relatie anders zal gaan. Op deze manier kun je van een moeilijk moment een belangrijk leerproces maken.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 15

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto