Loading...
nl

Hashtags

Daten na een lange relatie? 5 Tips!

Daten na een lange relatie? 5 Tips!

1. Tijd voor jezelf

Na een lange relatie kun je waarschijnlijk wel een dosis me-time gebruiken. Voordat je gaat single daten, is het verstandig om jezelf ook die me-time te gunnen. Ga naar de kapper, boek een massage of een gezichtsbehandeling en koop een paar nieuwe outfits. Dat je je comfortabel voelt om aan dit gloednieuwe avontuur te beginnen.

2. Toegankelijke dating

Omdat je er hoogstwaarschijnlijk even in moet komen, kun je het beste beginnen met online dating. Online dating is gemoedelijker. Een paar berichtjes sturen kan geen kwaad. Op die manier kun je je het single daten weer eigen maken. Als het voldoende voelt, kun je beginnen met dating in real-life.

3. Negeer je ex

Het klinkt misschien heel simpel, maar probeer je ex te vergeten. Dat tijdperk ligt achter je. Je bent helemaal vrij, de wereld ligt aan je voeten en vergeet niet dat er nog talloze leuke single mannen en vrouwen rondlopen.

4. Blijf jezelf

Wat er ook gebeurt, blijf jezelf en geniet van het moment. Zeker als je na een lange relatie weer eens op een single date gaat. Probeer ervan te genieten, want ook het single leven heeft zijn schoonheden. Geef je over aan de opwinding en de verliefdheid en maak er iets moois van.

5. Begin nu meteen

Zodra je vorige relatie eigenlijk definitief is ingestort, is het cruciaal dat je je leven snel weer oppakt. Het is verstandig om meteen te beginnen met dating. Als je pas na een jaar weer begint, zal de drempel alleen maar groter worden. Je hoeft niet meteen een vaste relatie aan te gaan, maar het is wel een goed idee om er weer in terug te keren en te ervaren hoe het is om single te zijn. Het kan een tijdje duren voordat je weer terug bent bij het echte single daten, maar online dating is een prima tussenstap om je comfortabel te voelen bij het single daten en daarnaast kan het ook je zelfvertrouwen vergroten.

Probeer ervan te genieten, richt je op de toekomst en doe alleen waar je je goed bij voelt. Het komt vast wel goed en wie weet lig je binnenkort wel in de armen van je gloednieuwe droomman of -vrouw.

Deze blog is samengesteld door Dionne Knooren. Op haar blogDiolifestyle schrijft ze over de mooiste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt ze regelmatig outfitmotivatie, neemt ze je mee in de alledaagse struggles en blogt ze over de patronen en ontwikkelingen in online marketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 14

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto