Loading...
en

Tags

Daten met een introvert persoon

Daten met een introvert persoon

Geen small talk proberen bij een introvert persoon, nee dat houdt een introvert bepaald niet van. Wat wel? Lees de tips hieronder

1. Geen small talk

Een introvert houdt niet van kleine praatjes. Omgaan met andere mensen kost de introvert veel energie en die energie besteedt hij of zij graag aan onderwerpen die echt cruciaal zijn. Diepgaande gesprekken zijn de methode om je introverte date te charmeren en zijn/haar aandacht en vertrouwen te winnen.

2. Verrassingen? Liever niet

Een introvert bereidt zich graag psychologisch voor op sociale omstandigheden. Informeer altijd wat je gaat doen, waar en met wie en laat je niet verrassen. Ook spontaan aan de deur verschijnen met een heleboel bloemen is niet de methode om een introvert te verleiden.

3. Blijf bij vieringen

.

Introverte mensen gaan niet snel naar feestjes. Niet omdat ze het niet leuk vinden, maar omdat grote groepen singles vaak te veel energie kosten en diepgang missen. Hoe meer de introvert zich op zijn gemak voelt bij jou des te groter is de kans dat hij of zij met jou naar een feest wil. Blijf op het feest in de buurt van de introvert en stel hem of haar voor aan uw vrienden, collega's of andere bekenden. Doe je dat niet, dan zal de introvert zich snel ongemakkelijk voelen en sneller naar huis willen gaan.

4. Zet de introvert niet in de schijnwerpers

De introvert houdt er niet van om in het middelpunt te staan. Een date naar een karaoke bar is geen goed concept. Ook kan de introvert een hekel hebben aan een vernederende anekdote. Hier wat inspiratie voor een date met een introvert.

5. Houdt van luisteren

De introvert hoeft niet constant aan het woord te zijn en vindt het vaak prima om even te luisteren. Daarnaast is het helemaal niet erg als je op een date wat langer praat, maar bedenk wel dat de introvert van diepgang houdt, dus praat niet de hele tijd over oppervlakkige onderwerpen.

6. Heeft niet altijd zin om je te zien

Hoe leuk een introvert je ook vindt, in sommige gevallen heeft hij of zij gewoon even geen zin om je te zien. Bovendien hebben introverte mensen behoefte aan een moment voor zichzelf, zodat ze zich kunnen opladen en daarna weer hun vrolijke zelf kunnen zijn.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 14

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo