Loading...
en

Tags

Daten buiten je comfortzone? Doen!

Daten buiten je comfortzone? Doen!

We doen het liefst zo veel mogelijk in onze gemakszone. Dat voelt niet alleen heel vertrouwd, maar het is ook veilig. Daarom zijn mensen vaak geneigd de best mogelijke keuze te maken met de minste dreiging. Dat is echter jammer, want de beste dingen overkomen je als je buiten je comfort zone stapt. Zeker als het gaat om dating. Dus gooi je onzekerheid overboord, ga op een single date met iemand waarvan je denkt dat het helemaal je type niet is of doe iets op een date wat je over het algemeen nooit zou doen. Probeer het eens! Daten buiten je comfortzone kan heel lonend zijn.

Je leert jezelf veel beter kennen

Door single te daten buiten je comfortzone, leer je jezelf veel beter kennen. Mogelijk ontdek je een vaardigheid waarvan je niet eens wist dat die in je zat. En misschien dacht je dat je echt heel verlegen was, maar in werkelijkheid valt dat best mee.

Kom er nog beter achter wie je type is

Door te single daten met iemand met wie je eigenlijk niet zo snel zou single daten, ervaar je hoe een ander type in elkaar zit. Misschien kom je er zelfs achter dat dit type veel beter bij je past dan het type partner dat je de hele tijd probeerde te vinden.

Je ontdekt veel meer mogelijkheden

Door buiten je gemakszone te stappen, wordt je wereld ineens veel groter en zie je veel meer mogelijkheden. In plaats van elke keer met een date een drankje te gaan drinken in een coffeeshop, ontdek je misschien dat een sportieve activiteit veel meer oplevert en leer je in korte tijd veel sneller meer over je date.

Je wordt positiever

Het allerbelangrijkste dat single daten buiten je gemakszone oplevert is zelfvertrouwen. En een beetje meer zelfvertrouwen kan geen kwaad. Je zult ontdekken dat je stiekem veel meer voor je kiezen hebt dan je eigenlijk geloofde. Bij alles wat je doet als je begint met dating buiten je comfort zone, hou in gedachten: je hebt absoluut niets te verliezen. Je zult het overleven.

Mocht je op een single date gaan met iemand ver buiten je vertrouwde gemakszone, bedenk dan altijd dat als je date voorbij is, je ontzettend trots op jezelf kunt zijn dat je het gewoon gedaan hebt!

Conclusie

Het meest cruciale aspect van single daten buiten je gemakszone: kies voor doorstroming. Maak je geen overdreven zorgen, want misschien wordt het wel heel erg leuk en vervul je de partner van je dromen.

Waar wacht je nog op? Gooi je onzekerheid overboord, want dat is nergens voor nodig. Iedereen mag er zijn. Stap uit je vertrouwde comfortzone en ontdek welke geweldige ervaringen het je kan opleveren tijdens het (online) single daten.

Heb jij wel eens een date gehad buiten je comfortzone?

Deze blogsite is geschreven door Dionne Knooren (26 ). In het dagelijks leven werkt ze als online marketeer en schrijft ze op haar blog over de allerleukste citytrips, de lekkerste hotspots en deelt ze graag haar inzichten over sociale netwerken, ondernemerschap en online marketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 13

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo