Loading...
en

Tags

Daten als introvert: een handleiding

Daten als introvert: een handleiding

Om te weten te komen of uw online vlam nog zo goed is als u denkt dat hij of zij in werkelijkheid is, zult u hem of haar moeten vervullen. Voor sommige mensen is dit veel gemakkelijker dan voor anderen. Hier is een kort artikel voor de meer introverte medemens. Hoe om te gaan met dat meer teruggetrokken deel van je persoonlijkheid, bij dating.

Introvert vs. extravert

De basis van het kunnen omgaan met welke eigenschap of moeilijkheid dan ook, is acceptatie. Om te beginnen moet je als basis accepteren waar je op dit moment staat, hoe je op dit moment bent. Om van daaruit een aanwijzing te hebben waar je naar toe wilt.

Als introvert begint dit met het accepteren en begrijpen van wat je energie geeft en wat je energie kost. Je laadt op als je alleen bent. Onder de mensen zijn kost je normaal gesproken energie. Zeker als je gaat proberen extra extravert te zijn.

Door dit voor jezelf te accepteren weet je beter wat je moet doen om jezelf in stand te houden. Ook als je onder de mensen bent zul je er minder energie aan besteden. Omdat je vanaf nu minder bezig bent je anders voor te doen dan je bent.

Daten als introvert

Dit brengt ons bij het volgende punt, single daten als introvert. Door jezelf te accepteren, begrijp je nu ook beter wat je nodig hebt. Dus een extreem hectisch, extrovert, "ik wil 4 keer per week uit en met je verbroederen," individu is verkeerd voor je. Dat is niet goed of slecht. Dat is gewoon een gegeven. Weet wat je nodig hebt, begrijp wat je wel of niet zoekt in je partner en durf dat na te streven.

Dit maakt ook het eigenlijke single daten een stuk makkelijker. Je bent wat rustiger, de ander waarschijnlijk ook. Dus de activiteiten die je uitvoert zullen daar op afgestemd zijn. Dat maakt de hele kennismakingsprocedure een stuk leuker en eenvoudiger.

Conclusie

Accepteer jezelf, weet wat je verlangt en wat je nodig hebt. Voer dit uit. De informatie van dating en activiteiten lossen zich dan later vanzelf op. Daten is leuk en hoeft geen zorg te zijn, ook niet als je introvert bent.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jun 27

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo