Loading...
en

Tags

7 signalen dat je klaar bent om weer te gaan daten

7 signalen dat je klaar bent om weer te gaan daten

Een relatie verbreken en achter je laten is moeilijk. Je hebt bepaalde routines, patronen en toekomststrategieën met iemand die plotseling allemaal tot een einde komen. Realistisch gezien kost het enige tijd om hier helemaal overheen te komen en je weer open te stellen voor een ander. Hoe weet je dat je hier klaar voor bent? Single beschrijft welke 7 signalen laten zien dat je klaar bent om weer te beginnen met single daten.

Je vindt het prima om single te zijn

De enige keer dat single daten een voordeel is, is wanneer je je ook als single persoon verheugt. Na een split duurt het meestal een tijdje om weer te wennen aan het single leven, maar als je er plezier in kunt scheppen om in je eentje te Netflixen, op een yoga retraite te gaan of leuke dingen te doen met goede vrienden, weet je dat je op de beste weg bent.

Je bent niet meer boos

Een beetje boosheid is gezond, zeker na een break-up. Boosheid is een van de fases die je doormaakt na een verlies, of het nu gaat om het verlies van een geliefde, een relatie, of een specifieke fase in je leven. Sta jezelf die boosheid toe, want het zal je helpen om veel sneller over je liefdesverdriet heen te komen. Ben je niet meer boos vanwege je break-up? Dan weet je dat je helemaal klaar bent voor een nieuwe relatie.

Je weet welke rol jij hebt gespeeld in de breuk

Een relatiebreuk komt altijd van twee kanten. Geef je je ex nog steeds de schuld van alles wat niet lukte in jullie relatie? Je bent er nog niet helemaal klaar voor om opnieuw te gaan daten. Het erkennen en erkennen van je eigen fouten, ook al ben je er niet blij mee, is de primaire stap om over een oude relatie heen te komen.

Je praat en denkt niet meer de hele tijd aan je ex

.

Dit is een essentiële. Na een scheiding is het normaal om aan je ex te denken en over hem te praten, dit helpt je bij het verwerken van je liefdesverdriet.Maar niemand wil daten met iemand die single is en nog steeds verteerd wordt door zijn of haar ex. Neem dus je tijd. Er zal meteen een moment komen dat je gelooft: 'hé, ik overweeg nooit deze persoon maar deze persoon'. Dat is het moment om weer te beginnen met single daten.

Je hebt geen haast

Een scheiding doet pijn. Er is eigenlijk een ruimte gecreëerd en singles zouden ervoor kiezen om die zo snel mogelijk te vullen met een gloednieuwe relatie. Dat is hoe het gebeurd is. Als je eigenlijk helemaal klaar bent voor een nieuwe relatie, heb je niet zo'n haast. Dan wil je eerder je tijd nemen om gloednieuwe singles te vervullen zonder verwachtingen.

Je doet regelmatig iets goeds voor jezelf

.

Zolang je lief bent voor jezelf, heb je niemand anders nodig om je plezier te geven. Werk aan je zelfbeeld, trakteer jezelf op een massage, neem jezelf mee naar het museum of de bioscoop. Als jij het goed met jezelf hebt, zal een ander het ook goed met jou hebben.

Je wilt single daten voor de "beste factoren"

Je date niet om je ex jaloers te maken of een plekje op te vullen. Je date omdat je er helemaal klaar voor bent om verder te gaan, singles te ontmoeten, en een langdurige relatie met iemand te beginnen.

Deze blog site is samengesteld door Charelle Casander. Op haar blog site schrijft ze over betekenis, spiritualiteit, het verlegen leven en de stukjes magie in onze dagelijkse aanwezigheid. Als zelfzorgstrateeg helpt ze vrouwelijke ondernemers helderheid te krijgen over hun volgende stap.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 13

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo