Loading...
en

Tags

7 Op tv-series geïnspireerde date locaties

7 Op tv-series geïnspireerde date locaties

1. Koffiehuis of bar

Eén van de populairste locaties voor een koffiedate is de bar en koffieshop(meer of koffiedate). Het is er gezellig, gemoedelijk en je kunt er helemaal jezelf zijn. En zeg nou zelf, een drankje helpt daarbij. Je ontmoet elkaar op een openbare plek en kunt zelf bepalen hoe lang je wilt blijven. Als het comfortabel is, kun je nog een drankje nemen. En als je het echt leuk vindt, kun je voortdurend een hapje eten en genieten van de 'minute a deux'. Hebben jullie na het eten nog niet genoeg van elkaar? Ga dan een potje pool spelen om elkaar uit te dagen, zoals in According to Jim. En natuurlijk win jij als Cheryl.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

2. Kermis

Oké, het is geen serie, maar we konden het niet weerstaan! The Notebook. Als je het over afspraakjes hebt dan mag deze niet in het lijstje ontbreken. Denk aan de populaire carnavalsscène van Allie en Noah uit deze, inmiddels, traditional. Rood-wit gestreepte circustenten, een schiettent die je op film vangt als je de roos raakt en, natuurlijk, zoete suikerspinnen. Helaas bestaat de kermis tegenwoordig alleen nog maar uit vulgaire lichten en veel te luide muziek. Misschien is het toch een veel betere strategie om The Notebook thuis te bekijken?

3. Bioscoop

Een andere populaire plek voor een date is de Amerikaanse drive-in bioscoop, zoals te zien in Riverdale. Als je vandaag de dag geen drive-in bioscoop hebt, kun je er zelf een bouwen ala Smallville. Smallville is een Amerikaanse televisieserie die ons terugvoert naar de kindertijd van Clark Kent (a.k.a. Superman). Clark had Lana verzekerd hem uit te kiezen voor een gala. Maar, zoals we Superman begrijpen, had hij enkele levens te redden en mist om die reden de afspraak. Om het goed te maken bouwt hij in de schuur zijn eigen drive-in bioscoop van een paar hooibalen én een wit scherm met een projector. Wat romantisch! Heb je geen drive-in bioscoop en geen hooibalen? Geen nood. Je kunt ook gewoon met je date naar de Nederlandse bioscoop.

4. Kunstgalerie

Vergeet de bar, het café en het park. Wat dacht je van een kunstgalerie? Samen nieuwsgierige kunstwerken bekijken. Welke analyse zou hij aan het stuk geven? Net als Carrie en 'The Russian', Alexandr Petrovsky in Sex and the City waardeer je de schoonheid van kunst.

5. Park

Is uw afspraakje een wandeling in het park? Of ga je eigenlijk op zoek naar de bloemetjes en de bijtjes? Hoe dan ook, het park is een uitstekende plek om met je date een rustige wandeling te maken. Voer een goed gesprek, droom weg op een houten bankje of kies voor een picknick. Als de avond valt kun je samen met je date in het gras liggen, voortdurend kijkend naar de sterren. Wie weet wat de diepe ruimte je zal brengen. Het is een date waar Sheldon Cooper uit The Big Bang Theory dolblij mee zou zijn.

6. Schaatsbaan

Deze plek is niet helemaal lente-proof, maar toch zien we hem vaak in series: de schaatsbaan. We moeten toegeven, hoe romantisch is het om tijdens een onhandig rondje schaatsen in zijn armen te vallen? Sneeuw en ijs hebben een geweldige aantrekkingskracht op ons mensen.

Kun je je als kind nog herinneren hoe opgewonden en verrukt je was op het moment dat de allereerste sneeuwvlokken vielen? Dat is zo. In Gossip Girl 'The Roman Holiday' verraste Dan Serena met toen met een 'eerste kerstervaring', en creëerde zijn eigen winterse wonderland.

7. Thuis koken

Er gaat absoluut niets boven een goed gekookte pot. Immers, zo luidt het gezegde, de liefde gaat door de maag. Door zelf te koken laat je zien dat je je best doet voor je date en kun je je blijven concentreren op wat eigenlijk essentieel is. De persoon tegenover je.

Als je voor een date in huis kookt, hoeft dat geen culinair hoogstandje te zijn, het gaat erom dat je het samen gezellig hebt. Bewijzen Booth en Brennan Bones in de gelijknamige serie. In aflevering "The Glowing Bones in the Old Stone House" maken ze een geweldige oude Mac and Cheese. En hun liefde spreekt boekdelen.

De bar, het theater of een kunstgalerie. Welke plek je ook kiest, in series zie je dat verschillende single datingplekken succesvol kunnen zijn. Een te saaie omgeving? Geef er je eigen draai aan en maak er een date van om in gedachten te houden.

Deze blog is samengesteld door Carlien en Marjolein. Vrouwtjes die van series houden. Dat zijn Carlien en Marjolein. Echt waar, ze schrijven hun blogsite womenwholove-series.com grotendeels in hun eentje, zodat ze nog meer redenen hebben om te genieten van prachtige series. Want dat zijn ze tegenwoordig: prachtig. "Waarom niet bloggen over iets dat geweldig is? Daar worden we blij van!"

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jun 28

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo