Loading...
en

Tags

7 Dingen die je vooral niet moet doen na een relatiebreuk

7 Dingen die je vooral niet moet doen na een relatiebreuk

Of je nu in heimelijke verstandhouding uit elkaar bent gegaan of een keiharde blues hebt gehad, liefdesverdriet is onvermijdelijk. In een vorig artikel gaf ik suggesties over hoe je door de verschillende stadia van liefdesverdriet kunt komen, maar er zijn ook een heleboel dingen die ervoor kunnen zorgen dat je liefdesverdriet langer duurt dan nodig is. In dit artikel zet ik die dingen op een rij, zodat je niet te lang in je liefdesverdriet blijft hangen.

1. Doe alsof er helemaal niets aan de hand is

Sta jezelf toe om te snikken. Soms is er absoluut niets voordeliger dan snikken, het biedt je verdriet in feite een uitweg en dat voelt enorm bevrijdend. Laat trots je er niet van weerhouden om te huilen. Dit betekent niet dat je de hele dag door moet snikken, op het werk en in de rij bij de supermarkt, maar neem doelbewust minuten in om over je gevoelens na te denken. En huil wanneer je merkt dat het nodig is.

2. Vrienden zijn

Vrienden blijven met je ex lijkt vaak een geweldig concept, maar geloof me, het is echt een slecht concept. Het is zeer ongebruikelijk dat een relatiebreuk leidt tot een hechte vriendschap die beiden oké zijn met de realiteit dat je nu vrijgezel bent met andere singles. Als je ex maatjes wil blijven, wees dan sterk en steun het niet. Je wilt nu geen maatje die precies lijkt op de persoon die je hart brak.

3. Corresponderen

In werkelijkheid is verbonden blijven in het algemeen een slecht idee. Een populair fenomeen na een relatie scheiding is dat je begint te ontdekken het aantal van uw dagelijkse routines waren verbonden met uw ex. Zoals het doorsturen van een goede video of post die je tegenkwam, of vertellen wat er ook alweer op het werk gebeurde. Stop jezelf om dat te blijven doen, je bent uit elkaar. Dit kan een gevoel van eenzaamheid creëren, dus is het slim om een maatje te vragen of je met je ex in contact mag komen op al die feestjes waarop jij je met je vriend wilt verbinden. Zo voorkom je een gevoel van leegte en verlorenheid.

4. Op zoek gaan naar wraak

De kat ontvoeren? Zijn/haar bezittingen vernietigen? Allemaal een uiterst slecht idee. Hou de eer aan uzelf, wraak heelt geen verwondingen. Besteed je energie liever aan personen en activiteiten waar je echt blij van wordt.

5. Vraag hem of haar niet om bij je terug te komen

.

Ik geef aan, je zou geen relatie willen met iemand die je moet smeken om bij hem of haar te zijn. Of toch wel?

6. Je ex stalken op sociale media

Doorgaan met het onderzoeken van de sociale netwerkprofielen van je ex is zeer aantrekkelijk. Het geeft je het gevoel dat je nog een beetje op de hoogte bent van het leven van je ex. We begrijpen allemaal dat sociale media een verkeerd beeld geven van de werkelijkheid. Je ziet ofwel dat je ex veel beter af is dan jij, ofwel dat je ex veel slechter af is dan jij. Geen van beide zal je gelukkig maken, dus kijk gewoon niet. En onthoud: publiceer niets over je relatie-breuk-drama op je eigen social media-accounts. Dat zal mensen alleen maar afschrikken.

7. Opgeven

Je relatie is eigenlijk uit elkaar, maar je leven is nog steeds going strong. Geniet ervan! Streef je passies na, zorg goed voor jezelf, doe dingen die je gelukkig maken en je zult zien: een nieuwe liefde zal je pad kruisen.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 13

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo