Loading...
nl

Hashtags

7 Aanwijzingen dat hij je tóch niet zo interessant vindt

7 Aanwijzingen dat hij je tóch niet zo interessant vindt

Wat zijn de indicatoren dat hij je toch niet zo leuk vindt?

1. Hij verzint smoesjes

Toen je net begon met single daten, was hij elke minuut van de dag voor je beschikbaar. Online, offline. Je schreeuwde, hij was er klaar voor. Nu werkt hij laat, voelt zich niet goed, of heeft altijd een reden wanneer je aanraadt om iets te doen. Zijn topprioriteiten liggen nu duidelijk niet meer bij jou, maar bij al die andere dingen die hij moet doen. Natuurlijk, soms heeft iemand echt helemaal geen tijd, maar als je voortdurend redenen hoort, is hij hoogstwaarschijnlijk niet meer zo geïnteresseerd in jullie relatie.

Maak een gratis profiel aan

2. Hij reageert niet op je berichten

In het begin communiceerden jullie de hele dag via Whatsapp, maar nu reageert hij nauwelijks op je berichtjes en belt hij je zeker niet terug. Een indicator dat hij niet meer zo geïnteresseerd is in jullie gesprekken.

3. Hij stelt geen vragen meer

Vragen stellen is dé methode om iemand beter te leren kennen. Van wat voor muziek houdt iemand? Maar ook, hoe was haar werkdag? Als iemand je veel vraagt, is hij duidelijk in je geïnteresseerd, maar als iemand geen vragen meer stelt, niet meer vraagt hoe het met je gaat of wat je van de film vond... is hij hoogstwaarschijnlijk niet geïnteresseerd.

4. Hij is vaag

Deelt hij zijn plannen niet meer met je? En doet hij vaag als je voorstelt om iets te gaan doen? Hij kijkt er in ieder geval niet meer naar uit om je te zien.

5. Er is geen seks

In de nachten dat jullie samen zijn, lijkt slapen de voornaamste bezigheid te zijn. Je begint je af te vragen wanneer je voor het laatst gevreeën hebt. Of wanneer je zelfs voor het laatst gekust hebt. Een duidelijk signaal dat hij niet meer fysiek of mentaal aan je denkt.

6. Je bedrijft alleen de liefde

Aan de andere kant, als alles wat je mannen doen is de liefde bedrijven, is de echte interesse eigenlijk hoogstwaarschijnlijk ook verdwenen. Zeker als hij zich gedurende de seks alleen maar bezighoudt met zijn eigen behoeftes, is dat een indicatie dat hij niet meer in je geïnteresseerd is.

7. Je relatie is oninteressant

Jullie tijd samen is nog steeds uiterst plezierig, maar zeker niet meer romantisch. Alsof je uit bent met een maatje. Een man is niet altijd gemeen of nalatig als hij niet meer geïnteresseerd is, soms is hij gewoon op een andere manier aanwezig.

Wat doe je eraan?

Je hebt bovenstaande ideeën gespot en nu vraag je je af of je het tij kunt keren. De meesten zullen je vertellen dat wanneer een man zijn interesse in je verliest, je dat veel beter kunt accepteren, vanwege het feit dat jullie duidelijk geen match zijn. Houd echter in gedachten dat je niet zijn leven, die begrijpt, kan er iets anders aan de hand in zijn leven dat is triggering hem om afstandelijk en ongeïnteresseerd te zijn.

Ga een gesprek met hem aan en laat hem weten hoe jij je voelt, zonder verwijten, bied hem dan de ruimte om jou te vertellen hoe hij zich voelt. Mogelijk vindt hij het prettig dat hij eindelijk zijn gevoelens kan uiten en kan informeren wat er aan de hand is. En kom je erachter of er inderdaad iets mis is met jullie relatie of niet. Het kan ook zijn dat de man in kwestie niets wil delen en zich alleen maar meer distantieert. Dat is ook OK en voor jou het signaal om de relatie te beëindigen en verder te gaan.

Als je dit bericht leest, is de kans groot dat je je momenteel een beetje zorgen maakt over je relatie. Als hij geen notie van je neemt, niet aanwezig is in jullie relatie en je niet wil laten weten waarom, dan moet je beter hebben. Doorgaan is nooit gemakkelijk, maar je energie en tijd besteden aan een relatie die niet wederzijds is, is meestal nog moeilijker.

Deze blogsite is samengesteld door Charelle Casander. Op haar blog The Scent Of Cinnamon bespreekt ze betekenis, spiritualiteit, het introverte leven en de stukjes magie in onze alledaagse aanwezigheid.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 13

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto