Loading...
nl

Hashtags

6 type mannen die je tegenkomt tijdens het daten

6 type mannen die je tegenkomt tijdens het daten

Daten is een uiterst persoonlijk proces. Alleen door met verschillende mensen te praten kom je erachter wat je echt leuk vindt en wat je kernvoorwaarden zijn om het met iemand te kunnen vinden. Tijdens dit proces kom je natuurlijk allerlei verschillende soorten mannetjes tegen, die stiekem best herkenbaar zijn.

De macho man

Iedereen kent waarschijnlijk wel een macho man in zijn/haar omgeving. De macho man laat graag zien dat hij de pik is. Hij is zeer mannelijk en spuit graag zijn testosteron. Hij weet ook hoe hij een aantal (mooie) vrouwen om zijn pink moet winden, hij houdt van etaleren en hij gaat met high-end.

De wanhopige

We kennen allemaal wel iemand die wanhopig is. Na een aantal mislukte relaties en dates is de wanhoop nabij en hij aarzelt om voor altijd single te blijven. Hij gedraagt zich de hele tijd een beetje te geweldig en probeert je bijna een relatie in te drukken.

Fluiter

Hij kent geen zorgen en het maakt hem niet zoveel uit, als hij maar een leuk iemand leert kennen waar hij plezier mee kan hebben. Hij is niet kieskeurig: als hij maar plezier met jou heeft, vindt hij het allemaal prima.

Mr. Perfect

De date waarbij het leven één groot sprookje is, vanwege het feit dat alles ideaal is. Zijn lichaam is prachtig, zijn haar zit fantastisch, hij heeft een mooie auto, een prachtig huis en een geweldige baan met een riant salaris. Op vakantie naar een unieke locatie? Werken met een restaurant voor zijn groep vrienden? Geen probleem, want met Mr. Perfect is alles... Perfect.

Sportfanaat

Sport is zijn passie en leven en daar zul je tijdens je hele date mee geconfronteerd worden. Je gaat eten bij een natuurlijk buffet en daarna begin je met een stijlvolle work-out. Als je je date vervolgens attendeert op een ijsje, bedankt hij je beleefd, want sporten doet hij niet voor niets.

Grote zaken

Naast de wanhopige aap heb je meneer 'streng gezelschap' die de hele eerste date meteen vraagt wanneer er kinderen komen, een huis wordt gekocht en liefst ook nog een mooie bruiloft ergens in Frankrijk. En dat allemaal binnen een jaar, want de klok tikt door en er is geen tijd om te wachten ...

Neem dit bericht met een korreltje zout, want als verlegen persoon zou je best eens heel goed bij Mr. Perfect kunnen passen. Bovendien kun je iemand niet in een bepaald hokje stoppen en moet je in gedachten houden dat mannen ook nerveus kunnen zijn voor een date en zich om die reden misschien anders voordoen dan wie ze werkelijk zijn

.

.

Wat is jouw droomman?

Deze blogsite is samengesteld door Dionne Knooren. Op haar eigen blogsiteDiolifestyle blogt ze over de mooiste hotspots en stedentrips die je niet mag missen, deelt ze regelmatig outfitinspiratie, neemt ze je mee in dagelijkse battles en blogt ze over patronen en ontwikkelingen in online marketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 13

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto