Loading...
nl

Hashtags

6 Stijltips voor een geslaagde date

6 stijltips voor een geslaagde-date

1. Plaats

Als je het Bram vraagt, is de plaats het belangrijkste aspect om over na te denken als het gaat om je single datingoutfit. "Als iemand in een galapak door de deur loopt en de ander in een spijkerbroek en een wit T-shirt, is dat direct onprettig." Spreek van tevoren een plek af en kleed je passend, die methode ben je qua kleding al een match.

Maak een gratis profiel aan

2. Straal zachtheid uit

.

Een voor de mannen. Als Bram in al zijn jaren als stylist iets heeft ontdekt, dan is het wel dat vrouwen op zoek zijn naar een specifieke zachtheid bij mannen. "Draag je graag een fit? Combineer het dan met een T-shirt en een set nette sneakers. Al was het maar omdat de liefde bij een dame snel verloren gaat als jouw hakken harder kraken dan de hare."

3. Wees cliché

Zet je zorgen over hartjesprints, kant en naaldhakken aan de kant, want de vrouw heeft op dat front vrij spel. "Hoe meer cliché, hoe veel beter." Kies of je het enthousiaste of romantische pad op wilt met je date, en spendeer kwistig aan die outfit! Benadruk je taille, laat hier en daar een beetje huid zien, en vergeet niet aan je ondergoed setje te denken. Je weet immers maar nooit wat de nacht je zal brengen!

4. Blijf bij jezelf

Als Bram zelf op date gaat, doet hij dat in zijn lokale streek. Het liefst draagt hij een mouwloos t-shirt, "mijn date kan mijn tatoeages zien", met daarover een blazer en een geklede broek. De ethiek van het verhaal: uiteindelijk moet je je uitstekend voelen in je kleren, want als je je niet comfy voelt zal het niet sporten met je date. Je kleding moet netjes zijn en aandacht voor informatie tonen, maar mag je karakter niet overheersen: "het meest cruciale is dat je je uitstekend in je vel voelt."

5. Koop een mooie handtas

Of je nu als man voorstelt om de volledige onkosten te betalen, of dat je als dame liever zelf je deel betaalt: met een trendy en verzorgde portemonnee maak je een goede indruk. Een accessoire om niet 'Hollands' op te gaan, zeker niet voor je date.

6. Laat je stylen!

Gaat u binnenkort op date? Maak er een succes van door de kleding door een Zalon-stylist te laten verzorgen. De styling is gratis, net als de verzending en eventuele retouren. U betaalt alleen voor de kledingstukken die u houdt.

Probeer Zalon gratis

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 13

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto