Loading...
en

Tags

6 Richtlijnen voor series kijken tijdens een date

6 Richtlijnen voor series kijken tijdens een date

Welke serie bekijkt u? De zorg die je steeds vaker hoort tijdens een date. Daarmee is dit onderwerp populairder dan politiek, werk of sport. Echt niet zo vreemd. Politiek ligt gevoelig, praten over je werk is saai en sport, tja... wat zullen we daar eens over zeggen?

Met de opkomst van o.a. Netflix, HBO en Videoland is het samen kijken van series een populaire analyse van een date. En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan samen-daten-met-slecht-weer, samen ergens enthousiast over worden, lachen of schrikken?

Als je precies dezelfde serie bekijkt, dan heb je meteen een gemeenschappelijke klik. Erover praten is makkelijk, je hebt genoeg te bespreken en je erkent wat de ander zegt. Het maakt een mogelijke fan een stuk aantrekkelijker. Maar verlies je enthousiasme niet. Als je overmatig praat over je favoriete serie, ontdek je al snel als een verslavingsgevoelige binge watcher. En dat wil je niet.

De keuze van series kan een date maken of breken. Heb je snel een date en heb je geen idee wat je met je date moet kijken? Wij geven je 6 richtlijnen voor een geweldige serie date.

Kies voor een betaald abonnement!

1. Speeddate

Kies een serie met korte afleveringen. Als de date niet leuk is, ben je er in ieder geval snel klaar mee. Handig als het echt comfortabel is. #itsgettinghotinhere

2. Houd het spannend

Kies een onbekende serie en laat je verrassen. Je weet allebei niet wat er gaat gebeuren. Het is net zo spannend om de lachlijn nog niet te begrijpen en samen op ontdekkingsreis te gaan. Leuke tips zijn te vinden op de blog Vrouwen die van series houden.

3. Deel de ups en downs van het leven

Je beleeft samen precies hetzelfde, beiden voelen opwinding en vreugde. Samen naar een serie kijken suggereert samen beleven. De toverwoorden hiervoor? Liefde en leed. Niet overdreven gewelddadig, maar ook niet te lief. (Stel je voor dat je net vijf minuten hebt geïnvesteerd op de bank met je date... Dat kan behoorlijk ongemakkelijk zijn). Kies voor de balans en deel je lief en leed!

4. Bedenk een uitstekend verhaal

.Kies een serie die per aflevering een verhaal vertelt en daardoor makkelijk te begrijpen is. De afleveringen hebben meestal een begin en een eind en de spanning wordt goed opgebouwd. Na één aflevering heb je een voldaan gevoel dat rust en opluchting biedt. Je kunt nu al je aandacht geven aan je date en hoeft je niet meer af te vragen hoe het zal aflopen met de cliffhanger. #weloveagoodstory

5. Samen lachen, samen huilen?

Wat gaat het worden? Een komedie als The Big Bang Theory of More and a Half Man? Een thriller zoals The Walking Dead? Een criminele activiteit a la The Bridge of Sherlock? De serie voor een ideale date? Tja, het blijft een uitdagende vraag en hangt helemaal af van waar je interesses liggen. In ieder geval is er keuze genoeg. Uiteindelijk gaat het erom dat je er samen naar kijkt.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 13

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo