Loading...
en

Tags

6 Dingen die je niet moet doen op een date

6 Dingen die je niet moet doen op een date

1. Overdreven over jezelf praten

Een ding dat echt irritant is, is wanneer mensen overdreven over zichzelf praten. En ook geen interesse tonen in de ander of een soort ruzie over zichzelf maken, waar de ander niet tussen kan komen.

2. Anders optreden

Misschien echt cliché en voor de hand liggend. Maar doe je niet anders voor dan wie je bent, uiteindelijk zul je het niet volhouden en niemand zal daar plezier aan beleven.Ieder mens is anders en jij bent prachtig zoals je bent. En je 'misschien toekomstige partner' moet je accepteren zoals je bent, anders wordt het waarschijnlijk nooit wat.

3. Praten over je ex

Je bent op zoek naar een partner, dus waarom het uit is tussen jou en je ex, is eigenlijk niet relevant voor je date. Het laat ook zien dat je ongetwijfeld nog niet over je ex heen bent. Misschien moet je dat eerst uitzoeken, voordat je echt aan een serieuze nieuwe relatie begint.

4. Draag iets waar je je niet prettig in voelt

Op een date wil je er leuk uitzien. Maar ga geen kleren dragen waar je je absoluut niet prettig in voelt. Laat dat rokje dat te kort is of dat shirt dat te strak zit in de kast liggen. Absoluut niets vervelender dan je niet prettig voelen in je outfit.

5. Te laat komen

Het is nogal een afknapper als iemand op je moet wachten. Het kan zo nu en dan gebeuren, maar probeer het in ieder geval te vermijden.

6. Voortdurend op je telefoon kijken

.

Je leeft in het hier en nu, je kunt altijd later nog op je mobieltje kijken. Dit geldt trouwens voor elke afspraak, wees met je aandacht bij de persoon met wie je praat in plaats van half luisterend en half bezig met je telefoon.

Dit is een greep uit de belangrijke dingen die je beter niet doet op een date, maar er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die niet handig zijn! Wat is volgens jou de belangrijkste turn-off als je op een date bent met iemand?

Deze blogsite is samengesteld door Romy Palstra. Op haar blogwww.muchable.nl schrijft ze over alles wat ze meemaakt en over verschillende hobby's zoals schrijven, illustreren, fotograferen, sporten en longboarden. Je kunt ook de prachtige illustraties bekijken die ze heeft gemaakt op haar blog site.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 13

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo