Loading...
en

Tags

Ontdek of jij al toe bent aan een langdurige relatie

6 Aanwijzingen dat jij klaar bent voor een langdurige relatie

Voorbereid zijn op een langdurige relatie heeft, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, niets te maken met rust in je leven. Het heeft alles te maken met je mindset. Hier zijn 6 hints die onthullen dat je voorbereid bent op het aangaan van een ernstige relatie.

1. Je hebt ruimte in je leven voor een serieuze relatie

.

Beter gezegd: je bent er klaar voor om een heftige relatie op te nemen. Gaat je drukke agenda voor? Bestaan er voortdurend zes weken tussen de allereerste en 2e date? Slechte indicatie. Gooi jij je agenda zonder pardon om voor een date met die ene charmante? Dan ben je dichter bij het hebben van de ideale mindset.

2. Je wilt een relatie, maar hebt die niet nodig

Dat wil zeggen, je bent niet afhankelijk van iemand anders voor je zelfrespect en levensvreugde. Stel het niet uit om je leven te leven tot je eindelijk een partner ontdekt. Leef nu! Ga reizen, koop een huis, koop mooi servies, ga naar de bioscoop met goede vrienden of in je eentje en vink de belangrijke dingen af die op je lijstje staan. Je bent een onafhankelijk persoon, die er zeker van zou genieten zijn/haar leven te delen met een ander individu, maar dat leven niet zal laten afhangen van dat andere individu.

3. Je bent niet bang om alleen te zijn

Alleen zijn is meer dan afspraakjes met jezelf maken, zoals alleen uit eten gaan of naar een voorstelling. Het betekent ook een leuke tijd met jezelf hebben en je eigen 'vriendschap' waarderen. Want ook binnen een relatie ben je vaak genoeg alleen. Misschien moet je toekomstige partner een weekend op zakenreis, werkt hij regelmatig een paar uur in het weekend of gaat hij naar het huishouden aan de andere kant van het land. Je staat er dan weer alleen voor. Als je begrijpt hoe je met jezelf om moet gaan, kun je voorkomen dat zo'n gebeurtenis meteen het einde van je relatie betekent of voor ruzies op Whatsapp zorgt.

4. Je houdt van het single daten

Als je tegen je vrienden zit te zuchten dat je maar 'aan online dating moet gaan doen', dan heb je zeker niet de juiste mindset. Je bent klaar voor een langdurige relatie als je echt nieuwsgierig bent naar de personen die je gaat ontmoeten en wie je partner zal zijn. Je anticipeert op het lezen van zijn/haar berichten en meer over hem/haar te weten te komen. U ziet het niet als een karweitje op uw agenda, maar als iets om naar uit te kijken.

5. Uw oppervlakkige lijst van eisen is de deur uit

Een lijst met karaktereigenschappen die je aantrekkelijk vindt, maakt de zoektocht naar een ideale partner een stuk eenvoudiger. Wis echter eisen uit als: 'woont niet meer dan 25 kilometer verderop' of 'heeft blond haar'. Je bent helemaal klaar voor een relatie als je iemand ziet die misschien wat verder weg woont of een groter leeftijdsverschil heeft dan je in eerste instantie zou willen, maar hem of haar zo interessant vindt dat je toch maar een eerste afspraakje voorbereidt.

6. Je bent hoopvol

Je weet niet hoe en wanneer je grote liefde in je leven zal opduiken. Je hebt wel het doorzettingsvermogen en het vertrouwen dat het op precies het ideale moment zal gebeuren.

Je bent er op voorbereid!

Deze blog is geschreven door Charelle Casander. Op haar blogsite schrijft ze over betekenis, spiritualiteit, het introverte leven en de stukjes magie in onze dagelijkse aanwezigheid.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jun 27

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo