Loading...
nl

Hashtags

5 Voordelen van een lange afstandsrelatie

5 Voordelen van een lange afstandsrelatie

Het is een regenachtige zomerseizoen avond en je eindelijk besluit om de actie te ondernemen en te beginnen met online dating. Je haalt een drankje en neemt plaats voor een goede tijd. Na een uurtje rondneuzen heb je op dit moment een aantal intrigerende profielen gespot die je graag beter zou willen leren kennen ...

Naarmate de tijd verstrijkt, is de kans groot dat je iemand vindt met wie je een goede klik hebt en uren kunt praten. Het is allemaal uiterst vriendschappelijk en je kijkt er reikhalzend naar uit wanneer je met die persoon kunt praten. En dan zie je onverwachts tot je schrik dat ze aan de andere kant van Nederland overleven. Shit, wat nu? In dit artikel lees je 5 voordelen van single daten met iemand die aan de andere kant van Nederland woont.

Ontspannen

Het belangrijkste voordeel is dat je alle tijd kunt nemen om je date te leren kennen. Voordat u ervoor kiest om een reis naar de andere kant van Nederland te maken voor een face-to-face date, is het natuurlijk goed als u elkaar op dit moment een beetje veel beter begrijpt en talloze gesprekken heeft gevoerd.

Langere tijd samen

Als je elkaar eenmaal een paar keer hebt gezien en ontdekt dat je het naar je zin hebt, is de kans groot dat er meer afspraakjes volgen. Juist omdat de afstand zo uitstekend is, blijf je langer bij je date (soms een heel weekend). Natuurlijk ga je niet voor een paar uur Nederland doorkruisen!

Ontdek nieuwe plaatsen

Kies ervoor om ergens halverwege te voldoen, zodat jullie allebei ongeveer even lang moeten reizen. Ga op zoek naar een stad of locatie waar je nog niet eerder bent geweest, zodat je samen nieuwe locaties, hotspots en andere bezienswaardigheden kunt vinden.

Je ontwikkelt de stress

Omdat je elkaar niet echt vaak ziet, bouw je de stress elke keer op tot het moment dat je je date weer kunt omarmen. Dit maakt het veel leuker om elkaar weer te zien op een date.

Je eigen leven houden

Een groot risico wanneer je net single aan het daten bent of in een nieuwe relatie zit, is dat je je eigen leven vergeet. Je wilt alleen maar bij je date zijn en negeert je vrienden en vriendinnen. Als je date aan de andere kant van Nederland overleeft, is dat beter voor je eigen (sociale) leven en blijf je ook leuke dingen doen met andere mensen. Het is echt essentieel dat je je eigen (sociale) leven te allen tijde naast je date houdt en later naast je lief of partner.

Dit zijn 5 voordelen van single daten met iemand die overleeft aan de andere kant van Nederland. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen, maar deze 5 krijg je cadeau.

Wat is volgens jou het belangrijkste voordeel van single daten met iemand die overleeft aan de andere kant van Nederland?

Deze blogsite is samengesteld door Dionne Knooren. Op haar blogsite Diolifestyle bespreekt ze de mooiste hotspots en stedentrips die je niet mag missen, deelt ze regelmatig outfitmotivatie, neemt ze je mee in de dagelijkse strubbelingen en schrijft ze over de patronen en ontwikkelingen in online marketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 13

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto