Loading...
nl

Hashtags

5 Tips voor een leuke Kerst

5 Tips voor een leuke Kerst

Kerstmis is een heel feestelijke tijd, maar het kan je ook heel melancholisch maken. Iedereen om je heen en op Facebook lijkt leuke dingen te doen, terwijl jij niets te doen hebt. Misschien woon je ver weg van je vrienden en familie of heb je gewoon geen motivatie. Speciaal voor jou heeft Single eigenlijk 5 tips verzameld om kerst op een originele manier te herdenken!

 1. Ga op een date

  Waarom niet? Of je nu net begint met dating of je allereerste afspraakje met Kerstmis plaatsvindt: het is altijd leuk om

 2. Op bezoek bij oudere mensen

  Oké, dit klinkt misschien een beetje suf, maar heb je begrepen dat je van oudere mensen veel kunt leren? Door al hun levenservaring weten ze je veel boeiende dingen te vertellen. Bovendien zijn ze er zeker van dat ze heel blij zijn om samen met iemand kerst te vieren. Ga eens op een zondag naar een bejaardentehuis bij jou in de buurt en neem een kijkje. U zult zeker een aantal bejaarden ontdekken die het leuk zouden vinden om samen met u Kerstmis te vieren.

 3. Plaats een oproep in een regionale Facebookgroep en/of supermarkt

  .

  Elk jaar verschijnt er rond kerst wel een verhaal van iemand die een oproep plaatst in een Facebookgroep of in een plaatselijke supermarkt om dit jaar samen kerst te herdenken. Wat is er leuker dan nieuwe mensen leren kennen? Of je nu voor zes personen kookt of voor zeven, het is een kleine moeite. Als u iemand een groot cadeau wilt geven, neem dan iemand mee naar huis die kerst met u en uw huishouden mag vieren.

 4. Ontdek een eetclub en ga met Kerstmis samen uit eten

  .

  Eetclubs zijn niet alleen een fantastische manier om samen te komen: het is ook een geweldige gelegenheid om samen kerst te vieren. Laat iedereen iets lekkers maken en stel een smakelijk kerstmenu samen. Je kunt ook mensen vragen om iemand mee te nemen, zodat je gloednieuwe mensen tevreden kunt stellen.

 5. Ga uit eten met vluchtelingen of mensen van het Leger des Heils

  .

  Er zijn veel mensen in onze samenleving die je met iets heel kleins gelukkig kunt maken. Als u deze kerst niet alleen wilt zijn, vier dan kerst met mensen die bij het Leger des Heils of in een asiel wonen. Samen eten is altijd gezelliger dan alleen. De kans is groot dat veel vluchtelingen geen kerst vieren, maar dan kun je ze op dit moment een Nederlands gebruik bijbrengen. Een win-win situatie voor beide partijen; jij viert kerst niet alleen en zij leren gloednieuwe singles kennen en zijn om die reden minder eenzaam.

Met deze vijf suggesties om dit jaar een geweldige kerst te hebben, bent u op dit moment al een heel eind op weg. In sommige gevallen hoef je niet eens zo ver te zoeken en ben je welkom bij een achterneef of misschien zelfs wel je overbuurvrouw. Hoe dan ook, het belangrijkste is dat meer mensen dit jaar een geweldige en ontspannende kerst hebben met goede mensen om hen heen. Niemand wil immers eenzaam zijn met Kerstmis.

Wat is jouw wijzer om een eenzame kerst tegen te gaan?

Deze blogsite is geschreven door Dionne Knooren (26 ). In het dagelijks leven werkt ze als online marketeer en schrijft ze op haar blog Diolifestyle.nl over de leukste stedentrips, de lekkerste hotspots en deelt ze graag haar kennis over social media, ondernemerschap en internetmarketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 13

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto