Loading...
en

Tags

5 Tips om goede voornemens om te zetten in datingsucces

5 Tips om goede voornemens om te zetten in datingsucces

Tip 1: Verander iets aan jezelf

De basis van ontwikkeling is verandering. Je moet bereid zijn het oude los te laten om plaats te maken voor het gloednieuwe. Daarbij hoef je jezelf natuurlijk niet te verloochenen en je anders voor te doen dan je bent. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf een beetje ontwikkelen.

De aantrekkingskracht van verandering en vooruitgang is dat elke kleine verandering het eenvoudiger maakt om daarna nog een beetje meer te veranderen. Zie modificatie als een sneeuwbal die de helling afrolt. Die wordt groter en groter en bouwt meer en meer momentum op. Dus wat zijn kleine dingen die je kunt doen om die sneeuwbal de helling af te laten rollen?

Probeer eens een compleet nieuw kapsel. Koop een bril waarvan je in eerste instantie niet zou denken dat hij je past. Begin aan een cursus die buiten uw comfortzone ligt. Doe gewoon iets anders voor een verandering. Het zal elke andere wijziging daarna eenvoudiger maken.

Tip 2: Ga naar gloednieuwe locaties

Om single te daten met nieuwe gloednieuweSingles moet je wel nieuwe mensen ontmoetenIn eerste instantie begint single dating succes dus met het vervullen van nieuwe singles. Single is hiervoor een uitstekende locatie. Toch zou ik je ook aanraden om in het dagelijks leven ook open te staan voor nieuwe mensen. Wat helpt veel met dit is om doelbewust op zoek naar nieuwe omgevingen. Als u voortdurend naar kruidenier A gaat, ga dan eens naar supermarkt B. Bezoek eens een ander filiaal van uw fitnesscentrum. Als je uitgaat, ga dan eens naar een andere stad. Een gloednieuwe omgeving is ook gloednieuwe mensen ontmoeten.Wie begrijpt wat daar uit gaat komen ... Tip 3: Doorbreek de regelmaat < Veranderingsaanpassing komt vanzelf. Wij, de mensch, zijn schepselen van gewoonte. Heimelijk doen we voortdurend precies hetzelfde in meer of mindere mate. Om uiteindelijk geïrriteerd te raken dat we steeds precies hetzelfde tegenkomen. Word je bewust van je routine, doorbreek hem en wees onder de indruk van de eindeloze mogelijkheden in deze verbluffende wereld.

Zit je voortdurend in de trein met je koffie, papier en oordopjes? Stel u open voor uw omgeving en wees geschokt door de mensen die u ontmoet. Gebruikt u op uw werk voortdurend de lunch met dezelfde groep? Ga eens ergens anders zitten. Of gewoon een keer in je eentje. Sta versteld van wie zich bij je voegt. De wereld heeft kansen genoeg, we moeten ons er alleen bewust van blijven. Routines doorbreken helpt daarbij.

Wijzer 4: verlaag de drempel

Hoe ouder je wordt en hoe meer je ervaart, hoe beter je weet wat je wel en niet wilt. Dit heet dan levenskennis of zoiets. Het risico dat zich hier verschuilt is dat je bepaalde afslagen te snel weigert vanwege 'eerdere ervaringen'. Als het gaat om dating zou ik je willen aanmoedigen om niet te moeilijk te doen over met wie je je allereerste kopje thee drinkt.

Lijkt iemand je semi-aardig en normaal genoeg? Drink een kopje koffie of thee met hem of haar. Je hoeft niet meteen met de ander te trouwen. Ten eerste zal dit u helpen vele kleine, vriendschappelijke ontmoetingen te hebben. Ten tweede zal dit je helpen bepaalde ingesleten single datingpatronen te doorbreken. Je zult ontdekken dat je in contact kunt komen met een veel diverser publiek. Wat je op zijn beurt weer veel ruimte en mogelijkheden biedt in het single daten.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 13

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo