Loading...
en

Tags

5 Tips om gelukkiger te worden voor je begint met daten

5 Tips om gelukkiger te worden voor je begint met daten

We willen allemaal meer dan gelukkig zijn in het leven, maar helaas is dat in de praktijk soms moeilijk. Er zijn tal van factoren in het spel die je op dit moment minder gelukkig maken. Dat kan te maken hebben met het feit dat je single bent, maar je moet oppassen dat je die leegte niet opvult met een relatie, want dan ben je ontevreden. Hier zijn 5 suggesties om beter te worden voordat je aan dating begint.

Accepteer jezelf zoals je bent

We kennen allemaal de perfecte foto op Instagram. Vrouwtjes of jongens die er gelikt uitzien, een goed figuur hebben, een uitstekende baan hebben, een uitstekend social media netwerk en ga zo maar door. Als je dan eens naar jezelf kijkt, kan je ontdekken dat je niet tevreden bent. Dit kan u dan weer aanzetten tot ontevredenheid en dat is niet nodig. Want bedenk wel: elk huis heeft zijn kruisje. En hoewel het er op Instagram in sommige gevallen best uitziet, zie je alleen de hoogtepunten. Kijk eens naar jezelf en bedenk wat je hebt bereikt, kijk eens naar de mensen om je heen, je huis waar je woont, je taak en ga zo maar door.

Het is belangrijk om te zien dat je het helemaal niet zo vreselijk doet. Door dit bijvoorbeeld in de spiegel tegen jezelf te zeggen, begin je het zelf te denken en accepteer je uiteindelijk jezelf zoals je bent. Je doet het heel goed en je mag er zijn.

Zorg dat je geniet

Dit hangt eigenlijk een beetje samen met het eerste punt. Het is zo belangrijk om me-time te regelen, jezelf iets te gunnen en van jezelf te houden zoals je bent, voordat je van iemand anders kunt genieten.

Durf eerlijk te zijn tegen jezelf

Eerlijkheid is het allerbeste beleid, toch? Overleg eens met jezelf of je eigenlijk wel 100% eerlijk bent tegen jezelf. Maak je de ideale keuzes die passen of zou je - als je heel eerlijk tegen jezelf zou zijn - keuzes wijzigen? Als dat zo is, is het heel belangrijk om naar jezelf te gaan luisteren en alleen beslissingen te nemen waar je je 120% comfortabel bij voelt.

Begin te ontdekken wat je eigenlijk wilt en werk daar vervolgens naar toe

.

Zodra je eerlijk tegen jezelf bent geweest, maar nog steeds niet precies begrijpt wat je verlangt, helpt het om eruit te halen wat je verlangt. Maak een visiebord, maak een mindmap of iets anders dat je helpt om een overzicht te krijgen van wat je echt wilt. Als dat duidelijk is, kun je er naartoe gaan werken.

Ontdek waar je energie van krijgt

Een ander ding dat je helpt gelukkiger te worden, is te ontdekken waar je energie van krijgt. Waar gaat je hart sneller van kloppen en waar word je echt heel blij van. Als je dat begrijpt, kun je er vervolgens voor zorgen dat je dat vaker gaat doen, zodat je uiteindelijk gelukkiger wordt.

Conclusie

Deze tips gaan je helpen om uiteindelijk gelukkiger te worden voordat je aan dating begint. Vanwege het feit dat, hoe je het ook snijdt, het allemaal begint met zelf-liefde. Als je geniet van jezelf, zul je vanzelf een leuke date ontmoeten.

Wat is jouw ultieme idee om gelukkiger te worden voordat je aan dating begint?

Deze blog is samengesteld door Dionne Knooren (27 ). In het dagelijks leven werkt ze als zelfstandig online marketeer en copywriter en schrijft ze op haar eigen blog Diolifestyle.nl en Ondernemen als een baas.nl over de leukste citytrips, de lekkerste hotspots en deelt ze graag haar kennis over sociale netwerken, ondernemerschap en online marketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 13

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo