Loading...
en

Tags

5 Tips als je voor het eerst gaat speeddaten

5 Tips als je voor het eerst gaat speeddaten

Single dating speedsingle suggereert dat je in een paar uur veel vrijgezelle mannen of vrouwen zult zien met wie je een kort gesprek kunt hebben, dat vaak 3 tot 5 minuten duurt. Gezien de snelheid van deze dates, is het leuk om de persoon tegenover je een gekke, maar grappige vraag te stellen die hem of haar aan het lachen maakt. Dat brengt meteen een gesprek op gang.

1. Ga met de stroom mee

Elke allereerste keer is interessant, zeker als je op een speeddate gaat. Het is belangrijk dat je je eroverheen zet, probeert te ontspannen en ervan geniet. Ga met de stroom mee. Voor veel mensen kan dit een stap uit hun gemakszone zijn, maar in sommige gevallen is het goed om iets divers te doen wat je normaal nooit doet. En bovendien; wat heb je te verliezen?

2. Ga voor een buiten pakket bezorgdheid

Omdat je extreem weinig tijd hebt, is het leuk om geen basale concern te vragen als "Waar woon je?" of "Wat voor werk doe je?". Kies een krankzinnige, individuele of onverwachte zorg, zodat de persoon in het hele van jou moet geloven en mogelijk de draak moet steken met je zorg.

3. Wees jezelf

Ondanks de realiteit dat speeddating voor veel mensen erg spannend is, is het cruciaal dat je je zenuwen in bedwang houdt en bovenal jezelf bent. Je hebt maar een paar minuten om een goede indruk te maken. Als je erg nerveus bent en niet de single kunt laten zien dat je over het algemeen bent, is dat jammer. Maak het uzelf daarom zo comfortabel mogelijk en gebruik kleding waarin u zich zelfverzekerd voelt. Vergeet niet te genieten en maak er vooral een feest van.

4. Haak meer vissen

.

Heb je begrepen dat speeddaten een perfecte manier is om meer singles aan de haak te slaan? Op een speeddate avond praat je met ongeveer 25 tot 35 verschillende mensen. De kans dat er een leuke klik is, is uitstekend. Er is ook een kans dat je tal van goede jongens of vrouwen die je zou willen gaan op een andere date met te vervullen.

5. Vergeet niet wat er kan opbloeien na speeddating

.

Naast de waarheid dat je tal van vissen aan de haak kunt slaan, mag je ook de afterplay niet vergeten. Zodra de speed single dating sessies zijn afgelopen, kunt u nummers uitwisselen met de mensen die je 'zou willen om vertrouwd te raken met veel beter. Beschouw speeddaten als een springplank voor meerdere dates met verschillende personen, zodat je veel meer over elkaar te weten komt en kunt ontdekken welke van de dates een goede match is. En wie begrijpt, misschien bloeit er wel iets heel moois op.

Deze blog is geschreven door Dionne Knooren. Op haar eigen blogDiolifestyle schrijft ze over de leukste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt ze routinematig equip-inspiratie, neemt ze je mee in de dagelijkse strubbelingen en blogt ze over de patronen en ontwikkelingen in online marketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 13

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo