Loading...
en

Tags

5 Tekenen dat je kritisch bent over jezelf

5 Tekenen dat je kritisch bent over jezelf

Er is absoluut niets mis met vitaal zijn voor jezelf. Het houdt je scherp en zorgt ervoor dat je jezelf neerzet. Je kunt ook te ver gaan en te vitaal voor jezelf zijn, waardoor je jezelf tekort doet en te veel je best doet voor perfectie. Benieuwd of je te streng bent voor jezelf? Kijk dan snel verder!

1. Een (te) negatief zelfbeeld

.

Het grootste kritiekpunt waar specifiek veel vrouwen mee kampen, is het hebben van een ongunstig zelfbeeld. Ze vinden zichzelf vaak te dik, lelijk, dom en ze hebben veel ongunstige ideeën. Maar dat is helemaal niet nodig. Wees een beetje aardig voor jezelf. Als je jezelf voortdurend op de borst klopt, is dat niet goed voor je zelfvertrouwen en het zal ook niet werken bij het ontdekken van een gloednieuwe partner.

2. Ik ben niet mooi genoeg

Een andere aanwijzing dat je te kritisch op jezelf bent, is als je de hele tijd beweert of gelooft dat je niet mooi genoeg bent en daarom geen partner kunt vinden. Dit is onzin. Je verdient het om te bestaan en dat ook uit te stralen. Als jij je veel beter in je vel voelt en jezelf ook mooier vindt, zit je een stuk lekkerder in je vel. Dus ga daar eens mee aan de slag.

3. Iedereen heeft het perfecte plaatje, behalve ik

.

Jou vergelijken met andere mensen is zinloos, want iedereen is anders en om die reden onderscheidend. En bovendien, bedenk dat perfect niet bestaat. Evenmin als de perfecte foto. En misschien ziet het gazon er aan de andere kant groener uit, maar bedenk wel; elk huis heeft zijn kruisje. Bij iedereen die de 'perfecte' foto heeft, spelen er dingen waar u geen weet van heeft.

4. Ik eindig met 7 katten

Ai. Een probleem van veel vrouwen. Zo kritisch zijn op zichzelf, dat ze bijna de handdoek in de ring gooien en roepen dat ze gewoon een relatie beginnen met een katachtige. Onzin natuurlijk! De juiste partner vinden kost gewoon wat tijd. En als je met jezelf in de knoop zit en een ongunstig zelfbeeld hebt of te belangrijk bent voor jezelf, dan moet je daar eerst aan werken voordat je je kunt openstellen voor een (gloednieuwe) liefde. Als het de bedoeling is, ontdek je echt wel je droompartner. Alleen duurt het soms wat langer.

5. Niemand zit me op de huid

Gooi je eigen onzekerheid maar overboord, want dat is niet nodig. Er is een deksel voor elk potje, ook voor het jouwe. Stress er niet te veel over, het komt wel goed. Concentreer je op de leuke dingen en laat je daar niet te veel aan ophangen. Want voor je het weet ontmoet je de partner van je dromen.

Ben je te bepalend voor jezelf?

Deze blogsite is geschreven door Dionne Knooren (26 ). In het dagelijks leven werkt ze als online marketeer en schrijft ze op haar blogsite over de leukste stedentrips, de lekkerste hotspots en deelt ze graag haar kennis over social media, ondernemerschap en internetmarketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jun 27

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo